من پنجشنبه هفته پیش اقدام کردم، تخمک گذاریم بود، از فرداشم یه رژیم پر پروتیین بدون برنج و نون گرفتم، باشگاهم میرم، حالا دو روزه سرمو میندازم پایین یا میذارم رو بالش سرگیجه میگیرم، بعد غذا هم حالت تهوع میگیرم، به نظرتون باردارم یا از رژیمه؟
دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!! میدانی؟؟ اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من دوبار باردار شدم ، بار دوم تو ماه رمضون بود و قبل موعد پریودم همش ضعف داشتم، بچمم نموند، میگم یه وقت حامله نباشم باز ضعیف بشه😢
دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!! میدانی؟؟ اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
علائم بارداری بعد از عقب افتاد پریود خودشونو نشون میدن! امکان داره از رژیم باشه چون ظاهارا کل ...
میوه اینا میخورم، نون و برنج ندارم
چند روزه ست این رژیم؟ بنظرم کربوهیدارتو هرچقدم کم اضافه کنید چون خودش باعث همین سرگیجه ها ممکنه باشه ...
13روزه ، امروز یکم برنج خوردم روز ششم بود، شاید از همین رژیمس