2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی فرهنگی یعنی سرک کشیدن تو زندگی مردم و اینکه فکر کنی طرف مقابلت باهات چاربار شوخی کرد ب خودت اجازه بدی هر سوالی ازش بپرسی و ب قول معروف تو زندگیش فضولی کنی .....

هشتگ آدم باشیم 

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...

بی فرهنگی یعنی از ظاهر آدما قضاوتشان کردن 

احترام بزرگ‌تر و نگه نداشتن 

تو اتوبوس ببینی پیرزن وایساده و جا بهش ندادن 

بچت فحش بده و تو براش ذوق کنی

بی حیایی و باکلاسی دیدن 

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

بی فرهنگی و عقب موندگی یعنی ارزش و زیبایی یه دختر به زود یا دیر ازواج کردنش ربط بدی!

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

وااای مسواکو نگوووو دیشب مهمون داشتم انقد سرم شلوغ بود نرسیدم مسواکمو بزنم  سر سفره بلند خندیدم ۳۱ دندونم بیرون موند(یکیشو کشیدم)از خجالت مر‌دم که حتما الان کثیف بودن

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌