2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

قطره های بهداشت کارکرد معده پسرمو بهم می ریخت

من براش قطره اهن ویتان خریدم خیلی خوب بود و راضی بودم پسرم تا ۲سالگی میخورو و مشکلی باطعمش نداشت

قهـــــر کــــردن...‌باکنـــار گذاشتـــن خیلـــی فرق داره، مــــن خیلــی هارو کنــــار گذاشتم ولـــــے باهاشون قهـــــر نیستم.
بوی بد قطره های بهداشتو نمیده؟ مرسی از کمکت

نه عزیزم بوی بداون قطره هارو نداره و درضمن دندون بچه رو سیاه نمی کنه😃

فداتشم عزیزم

قهـــــر کــــردن...‌باکنـــار گذاشتـــن خیلـــی فرق داره، مــــن خیلــی هارو کنــــار گذاشتم ولـــــے باهاشون قهـــــر نیستم.
کسی قطره آیروویت به بچش داده؟ بوی بدِ آهن نمیده؟

من یه دفعه به شوهرم گفتم قطره اهن ویتان بگیره داروخونه ایروویت داده بود بهش که از بوی بدش من حال تهو گرفتم پسرمم اصلا نخورد همون یه قطره ک رفت تو دهانش سریع دندونشو سیاه کردمن شنیدم با معده های حساس بعضی بچه ها سازگار نیست

من شیره انگور عالیه

یعنی قطره آهن نمیدین؟

خیلی عالیه دست من باشه کلا هرگونه داروی شیمیایی رو کنسل میکنم حتی دوست دارم برای بچه دومم که چند وقت دیگه میخوایم اقدام کنیم فولیک اسید نخورم  شوهرم راضی نمیشه بااینکه معجزه طب سنتی رو دیده

🧚‍♀️