2777
2789
اسم مذهبی خوشگل؟😊😂 مگه میشه مگه داریم؟😂🙄

آره داریم. از اسامی من در آوردی هوخشتره ای هر چی باشه قشنگترن.

صدای قلب نیست. صدای پای توست که در سینه ام می دوی... کافیست کمی خسته شوی؛ کافیست بایستی؛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرات متفاوته عزیزم😊

بله متفاوته مثلا منم نظر شما رو قبول ندارم😊😊😊

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
مگه من دارم؟😂😂😂 Wtf😂

اینکه نظر هم رو قبول نداشته باشیم حق ماست 

ولی اینکه مسخره میکنی کاملا بیان گر سطح تفکر پایین شماست!

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
اینکه نظر هم رو قبول نداشته باشیم حق ماست  ولی اینکه مسخره میکنی کاملا بیان گر سطح تفکر پ ...

اینکه شما اسم ایرانی رو ول کردین و دنبال اسم مذهبی عربی هستین هم نشونگر سطح فرهنگ اجتماعی بالای شماست و البته عرق ملی😊

ضمنا من فک کنم شما رو ریپلای نکردم دوست عزیز (:

💏"You & me 💕make a wonderful "We
اینکه شما اسم ایرانی رو ول کردین و دنبال اسم مذهبی عربی هستین هم نشونگر سطح فرهنگ اجتماعی بالای شماس ...

اینکه شما حتی همین یک مقوله سااااااده رو هم نمیتونی هضم کنی که سلیقه و تفکرات آدم ها با هم متفاوته و ممکنه اون چیزی که با تمسخر در موردش حرف میزنی اععععتقاد و علاقه و عرق مذهبی و عرق معنوی یک آدم باشه و میای میگی اسم مذهبی و فلان، نشون دهنده اینه که هنوز به پختگی لازم برای یک تبادل نظر سالم نرسیدی.

وگرنه منِ نوعی نمیتونم مثل شما بیام بگم عرق فرهنگی ای که ازش دم میزنی و باهاش حال میکنی الِ و بِلِ؟ ولی فهم و شعور دارم به سلیقه ت به عرق ت احترام میذارم و مسخره ت نمیکنم

متاسفم واسه مغز های صفر و صدیِ امثال شما که قدرت تحلیل یک مساله از ابعاد مختلف رو ندارن و تمسخر میکنن

جالبه مسخره میکنی و انتظار داری جواب نشنوی

بحث کردن با شما بی فایدس (:

دقیقا نظر منم همینه چون الان فهمیدم دارم با یه بچه تبادل نظر میکنم

چه جالبه که بعضیا فک میکنن اگه مثل اونا فکر نکنیم مذهبمونو هم کنار ملیتمون دوست داشته باشیم ولی نژاد پرست نباشیم سطح فکریمون پایینه و هرچی بخوان میگن !حالا ازشون آز ژنتیک بگیرن دویست مدل ژن ناخالصی دارن از نژادای دیگه بعد واسه سلیقه ی مردمم تعیین تکلیف میکنن☺

چه جالبه که بعضیا فک میکنن اگه مثل اونا فکر نکنیم مذهبمونو هم کنار ملیتمون دوست داشته باشیم ولی نژاد ...

دقیقا نژاد خالص افسانه ای بیش نیست چون در طول تاریخ هزاران هزار بار نژاد بشر دچار اختلاط شده

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.