2777
2789
عنوان

خانوم های باسیاست یه لحظه بیاین

365 بازدید | 57 پست

من از اول با مادرشوهرم اینا رابطه گرم وصمیمی نداشتم هفته ای یه بار سرمیزدم عیدوروز مادرم زنگ میزدم الان بخاطر شغل همسرم ما ازتهران اومدیم یه شهر دیگه تواین دوماه یه زنگ ام هیچ کدومشون به من نزدن به شوهرم فقط زنگ میزدن اونم وقت هایی که سرکار .حالا دیشب به شوهرم میگه زن ات یه موقع زنگ نزنه به ما .حالا نمیدونم چه جوری مودبانه بهش بگم که شما باید حالی ازمن میپرسیدید توشهر غریب .سن اش بالاس نمیخام یه جورجواب بدم که ناراحت بشه.ببخشید زیاد شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اه اه زنگ نزن ب ادمایی ک توقعی‌ن من ک سال دوازده ماه نمیزنگم وظیفه اوناس

اره بخدا همه میگن اونا باید به توزنگ بزنن .به بچه های خودش زنگ میزنه ولی به من نه

بگو مامان جون خیلی دلم گرفت منتظر بودم شما یه خبری از من بگیرین تو شهر غریب...

والا یه سری شب یلدا شوهرم گیر داد گفت توگوشیمو جواب بده گفتم اینجا انقدرتنهام همش گریه میکنم منتظرم ازم خبربگیرن .گفت خوب برو بیرون دوربزن😔😔

من تو شهر همسرم هستم مادرشوهرم اصلا نمیاد یه سر از من بزنه با این خونه هامون هم نزدیکه ولی انتظار دارن من همیشه اونجا باشم😏😏

یه دفعه نیومدن بگن چیزی لازم نداری تنهایی اینجا تک عروسم هستم تازه

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
من تو شهر همسرم هستم مادرشوهرم اصلا نمیاد یه سر از من بزنه با این خونه هامون هم نزدیکه ولی انتظار دا ...

واقعن نمیدونم چرا عروس و دشمن خودشون میدونن .من بخدا اولاش انقدر محبت میکردم بهشون .بد دیدم یه طرفه اس .دست کشیدم

من سال و ماه میاد زنگ نمیزنم خودشون بهم زنگ میزنن اوایل زنگ میزدم دیدم توقعشون رف بالا بیخیال زنگ زدن شدم.حقیقت اینه دنیا رو هم ب پای مادرشوهربریزی بازم قدرت رو نمیدونه واقعا دیدم ک میگم

مغزم پرحرف تر از دهنمه! 
واقعن نمیدونم چرا عروس و دشمن خودشون میدونن .من بخدا اولاش انقدر محبت میکردم بهشون .بد دیدم یه طرفه ...

دختر خودشون تو یه شهر نزدیک اینجاس میرن ازش سر میزنن از من نمیان سر بزنن😑

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
واقعن نمیدونم چرا عروس و دشمن خودشون میدونن .من بخدا اولاش انقدر محبت میکردم بهشون .بد دیدم یه طرفه ...

کدوم شهری 

قشنگ برو بگرد 

دوست پیدا کن

باشگاه 

استخر 

دوستای شوهرت کدوما خوبن با همسراشون دوست شو