2777
2789
عنوان

😕کارم بد بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 42 پست
تازه نمیذاشتن بیاد بیرون گفتن ب پسرمونم نمیگیم این از سیلی ک خورده ناراحت بود😑😑😑😑

وای واقعا ؟مردم شانس از کجا میارن همسایه ما با یه آقایی تماس تلفنی داشت شوهرش قیمه قیمه اش کرد با چاقو و کشتش و بعدم رفت خودشو معرفی کرد 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😕خیلی ناراحت شدم بعدش ولی خب یه زن با لباس راحتی وسط خیابون اولش هول شدم گفتم بیا بیا 

میدونی شانس اوردی مشکلی برات پیش نیاورده .با این توصیفی که ازش گفتی ممکن بود بهت انگ بزنن .

هیج وقت هیچ دختر یا زنی را که از خونه انداختن بیرون یا خودش زده بیرون راه نده

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

😨😨😨😨😨😨😨😨😨

بخدا خون خونه رو برداشته بود 

چه خوب با این برخورد کردن واقعا 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
من بودم یه چادر میدادم سرش میگفتم به سلامت 

مقصر بابامه 😒بعد ک توضیح داد من خیلی سرد برخورد کردم بابام گفت نذاری بره ها تحویلش بده ب باباش این بعد دعوا اومده اینجا تنها بره  فردا یه تهمتیم ب ما میبنده 

میدونی شانس اوردی مشکلی برات پیش نیاورده .با این توصیفی که ازش گفتی ممکن بود بهت انگ بزنن . هیج وقت ...

اره منم بعد این ک تهریف کرد کامل میخواستم بگه بره بایام گفت تا تحویل خونوادش ندادی نفرس جایی 

چون خونوادش چند سالی شهر ما بودن خیلی سر شناسن 😕

مقصر بابامه 😒بعد ک توضیح داد من خیلی سرد برخورد کردم بابام گفت نذاری بره ها تحویلش بده ب باباش این ...

الانم هیچ دخالتی نکن 

فردا پشت سر تو ممکنه شوهرش اینا حرف ببندن که باهاش هم دست بودی 

💚💜You and me together, nothing is better

به نظرم بله کارتون اشتباه بوده ولی بخاطر خودتون
آدمی که نامحرمه نباید تو حریم خونه راه داد.
از کجا که برا شوهر خودتون دندون تیز نکنه؟
همکلاسی ای داشتم که با مرد متاهل دوست بود. اونم 3 سال! اولش بی معرفتی مرده بود. بهش نگفته بود زن داره. دوست شده بودن. بعد یک سال مرده بهش گفت
اون یه سالی که نمیدونست هیچ ولی بابت اون دو سال هرچند الان با هم نیستن دیگه ولی من همچنان تو حریم زندگیم راهش نمیدم.

قاضی خداست. شاید از اون گناهکارتر باشم پس قضاوت نمیکنم ولی احتیاط چرا

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!
مجردم😐

پس صرفا پناه دادید بهش. هرچند به نظرم دخالت نمیکردید بهتر بود ولی خب در عمل انجام شده بودید

خواهرانه بهتون توصیه میکنم مراقب گروه های دوستیتون باشید.
با اونا سنجیده و قضاوت میشید.

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!