2777
2789
عنوان

کمکم کنید

229 بازدید | 35 پست

دیشب خواهرم پیام داد.. 

تو هر بار عاشق میشی تو هربار فلان میکنی 

خودش زود عروس شد و نداشتن نفس بکشه، 

الان 7ماهه عقد کردم چشم دیدن خوشی م ندارن 

نامزدم (قبلا عمم عاشقش بوده)

خواهرم پیام داده رفتی با عشق عمه ت نامزد کردی برات متأسفم... کلی حرف زده ک قلبم داره از جا کنده میشه. 

بچه ها من یکسال پیش قبل اینک نامزد کنم تو دانشگاه فقط یکماه با یک پسری بودم ک اونم اومد خواستگاری جواب رد دادیم. 

هی بهم میگه تو قبلا عاشق بودی تو فلان بودی. 

بچها دارم ب خودکشی فکر میکنم بخدا خسته شدم 

21 سالمه ولی انگار 40 سال زندگی کردم درد کشیدم فقط زجر کشیدم تو این مدت. 

اشتباه من این بود خواهرم محرم حساب کردم عمم محرم حساب کردم درد دل کردم که حالا با همون درد دلام دلم ب درد میارن..

دارم ب خودکشی فکر میکنم. قلبم خیلی شکسته 

اونقدر تنها و بدبختم ک آومدم نی نی سایت دارم مشکلاتم میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سریع برو خودتو بکش...اصلا معطل نکن....

چی از زندگی و مشکلاتش میدونی که با دو تا حرف خاله زنکی دو تا ادم به درد نخور، به جایی رسیدی که میگی به خودکشی فکر میکنم ....

بس کن اول صبحی،به جای زدن توی دهن اونا و اثبات خوشبختیت و پیشرفت کردنت ....میگی خودکشی!

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
اهمیت نده به حرفشون تو راه خودت رو برو 

مامانمم میگه اهمیت نده اما مگر میشه، به جای اینک خوشحال باشن ک حالم خوبه و خوشبختم دارن هی تو زندگیم دخالت میکنن... مردم عادت کردن از بدبختی دیگران خوشحال باشن

والله آدم میمونه چی بگه اینا همش نشانه حسادته کسی هم که مورد حسادت قرارمیگیره حتما سرتره ازطرف مقابلش هرچند سخته اما ممکنه شما بی تفاوت باش به آینده امیدوار چرا خودکشی مگه مجرمی یا خطا کار؟

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
خیلی سریع برو خودتو بکش...اصلا معطل نکن....  چی از زندگی و مشکلاتش میدونی که با دو تا حرف خاله ...

خیلی ضعیفم خیلی چون تنهام جز مادرم که اونم میگه اهمیت نده کسی نیست. چون سه روز با همینایی ک الان چشم دیدن خوشحالیم ندارن درد دل کردم.. چون خواهرم داره با حرفاش منو میکشه بخدا سخته

خیلی ضعیفم خیلی چون تنهام جز مادرم که اونم میگه اهمیت نده کسی نیست. چون سه روز با همینایی ک الان چشم ...

بس کن این حرفاتو...من نه پدر دارم نه مادر نه خواهر،

اما اینا مهم نیست، مهم اینه عقل داشته باشی، عقل که داری ازش استفاده کن. بزرگ شو، الان که ازدواج کردی باید یاد بگیری حرفاتو به کسی نزنی. با عقل خودت مشورت کن. اعتماد به هیچکس نکن. اصلا رو نده به خواهرت و اون عمه عجوزه ات. متوجه شدی؟ قوی باش.‌‌‌ آدم ضعیف فقط به درد مردن میخوره

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم

اون چه خواهریه دیگه واسه خواهرت متاسفم چشم دیدنه روزایه خوبتونداره ادم.حسابشون نکن خودکشی چیه دختربانامزدت خوش باش بروبیرون بچرخ بی خیاله حرفه اونابیشتربسوزونشون تااونادلتوبسوزونن وقت نده بهشون نامزدتم اگه عمتومیخاست میگرفت خب چرااومده توروگرفته پس لابددوست داشته توخواستگاری پسره نرفتی که بخادعمت ناراحت بشه اون دوست داشته اومده نامزدکردید

والله آدم میمونه چی بگه اینا همش نشانه حسادته کسی هم که مورد حسادت قرارمیگیره حتما سرتره ازطرف مقابل ...

من جز اینک الان خوشحالم کنار همسرم هیچ جرمی مرتکب نشدم.  عمم با دو تا بچه عاشق همسر من بوده. یک آشنایی دور داریم با همسرم. بعدش ک منو میبینه از من خوشش میاد و... حالا یه عده دختر (خواهرم، دخترای اطراف و خود عمم) نشستن پشت سرم فقط حرف زدن که من بد بودم من فلان.. 

من جای استارتر بودم با عشق عمه ام نامزد نمیکردم.از اولش معلومه که میشه مایه هزارتاحرف

اگه نامزدتو دوس داری بچسب به زندگیت و با خواهرت حرف نزن بلاکش کن که پیاماش بهت نرسه

کلا بی اهمیت باشه برات.به خوشبختیت فکر کن