2777
2789

سلام دوستان من 4 اذر پریود شدم دیگه نشدم دقیقا 2 ماهه نشدم 3 بار بی بی چک زدم منفی شدم از ترس بارداری جرات ندارم برم ازمایش بدم 

شوهرم میگه به بی بی چک اطمینان نکن 

امااااا میترسم اخه یه دختر 13 ماهه دارم 

اماکانش هست باردار باشم اما بی بی چک منفی باشه

حالت تهوع ام دارم 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

حالت تهوعت از تلقین هست

شیر میدی؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی بی چک از ازمایش خون دقیقتره عزیزم

وقتی منفیه منفیه

به قول دوستمون تلقینه حالت تهوعت

یا شاید کیست داری 

چون حالت تهوع ایجاد میکنه

به بی بی چک شک نکن

خودم چهارساله طب سنتی وار میکنم

بیمارام فقط تست میدن

نه دخترمو از شیر گرفتم به خاطر اینکه مشکل کلیه دارم باید دارو مصرف کنم 

مم پریودم خیلی خیلی منظمه حتی بعد بارداری سر ساعت پریود میشدم خیلی خیلی ترشح دارم 

اره منم این احتمالو دادم اولش گفتم نمی دونم 

حتما همین جور بوده گلم

چون من مورد داشتم

هاله داشت بی بی چک یکی از دوستان ولی میگفت منفی 

گفتم‌خوب عکسشو بفزست فرستاد ولی هااله داشت و حامله یود

میگم کلا بعضیا فقط دوتا خط پرنگ رو فکر میکنن مثبت

سلام.ببخشید استارتر عزیزم میدونم سوالم بی ربطه ولی واقعا کسی رو پیدا نکردم ک بتونه جوابمو بده ممنون میشم کمکم کنی‌.من برای زایمانم تصمیم دارم برم پاستورقزوین میخاستم بدونم شما ک اونجا زایمان کردی وضعیتش چجوریه؟طبیعی بودی یا سز؟و اینکه چیا دادن منظورم اون ساکیه ک یه سری از بیمارستانا میدن در کل وضعیت رسیدگی چجوری بود ممنون میشم راهنماییم کنی مرسی  

تو همون نشانه حول حالنا الی احسن حال خدایی پسرم💋
سلام.ببخشید استارتر عزیزم میدونم سوالم بی ربطه ولی واقعا کسی رو پیدا نکردم ک بتونه جوابمو بده ممنون ...

سلام عزیزم من متاسفانه نتونستم تو پاستور زایمان کنم مسمومیت بارداری گرفتم 3 هفته زود تو کوثر زایمان کردم طبیعی ام بودم با اینکه از کوثر وحشت داشتم خیلی خیلی راضی بودم خیلی باهام مهربون بودن 

اما پاستور میدونم همه چیش خوبه خیلی ام ماما و پرستاراش مهربونن ولی ساک نمیدونم من اتاق زایمانشم رفتم تا برام اشنا باشه استرس نگیرم برای زایمان اما قسمت نبود اونجا زایمان کنم