2777
2789
عنوان

وقتی تو مشهد بودم خواب دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 24 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوگند اسمانی خوش به حااالت رفتی حرم زیارتت قبووووووول باشه    و هع چنین این خواب رو ...

خیلی ممنونم عزیزم فدات😘

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
خوش به حالت با اون قلب پاکت مارو هم دعا کن عزبزم

خدا شاهده واسه نی نی سایتی ها دعا کردم هر کی هم مشکلشو گفته بود همه رو مخصوص دعا کردم میگن دعایی ک دیگری واست میکنه زودتر میگیره ب خاطر همین دوس دارم همش بقیه رو دعا کنم

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
دلم لرزید . انشالله حاجت روایی عزیز  

ممنونم عزیزم انشاالله😘😢

شماره حرم اقا امام رضا   علیه السلام     05148888 هستش دوست داشتین 24ساعته اس زنگ بزنید کسی صدا نمیشنوه و مستقیمه بحررررم اول تلفن گویا بعد صلوات خاصه میخونه  بعد وصل  میشه بطور زنده ومستقیم بحرم اقاجون و مولا جوووووون   امام رضا    علیه السلام     التماس دعااااااااااااااااااااااااااااااا

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚