2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قيمتش با ناهار خوري هشت نفره چنده؟؟

نمیدونم عزیزم . چون خوشم اومد عکس گرفتم . باید تو پیجا بگردم تا یه تولیدی که این مدلا رو میسازه پیدا کنم بعد قیمت بپرسم

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 
میگم این مبله مدل گویا نیست یا حتما مدل جدیدشه اونیکه من گذاشتم اصلش اونه

كجا گذاشتي ؟ مغازه داره گفت جديده منم اين همه مبل فروشي رفيم چند نمونه داشتن از اين

hair coloris ~ hair keratin 
اگه الان يه مبل داغون ميذاشت ميگفت دوتومن همه به به و چه ميكردن تا احساس كرديد يكم ممكنه گرون باشه ...

نه من بخاطر اسرافش و اینکه بخاطر دل خودش نمیخواد بکیره یکم براش بد نوشتم. چون  همینها مشکلات زندگیهای الانه....

البته ببخشید استارتر

بد نوشتم

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
من گویا دارم پارسال خریدم خونمم هفتاد متره. با ناهارخوری هشت نفرع گذاشتم. عاشقشم

مباركت باشه منم اين مدل دوست دارم اين من انتخاب كردم لاف ست هم داره واسه شما داره ؟ 

hair coloris ~ hair keratin 
😂😂 خواستم ويرايش كنم حذف زدم 

🙏🙏🙈🙈😘😘😘

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك