2777
2789
عنوان

جفت لولایینگ و جنین پایین

364 بازدید | 2 پست

سلام دوستان.من هفته ۱۷ ام و سونو گفت جفتم لولایینکه و جنین در لگنه. استراحت بهم داده. ایا وضعم خطرناکه؟ نگرانم.تازه هم لکه بینیام قطع سده. نمدونم چه مقدار باید استراحت کنم.مثلا غذا پختن هم خطریه؟

❁_

سلام خانما اگه گروه بارداری و اقدام توی ت ل گ ر ا م میخواین لطفا درخواست دوستی بدین لینک بفرستم براتون

اینجا لینک ممنوعه نمیتونم بزارم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آرزویم این است آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست

منم تو هفته 19 بهم گفتن جفت لولائینگه ولیدکترم گفت اصلا استراحت مطلق نیاز نیست و فقط تو خم و راست شدن و یه چیزای دیگه یه مقدار رعایت کنم ولی گفت استراحت مطلق نیاز نیست 

منم شاغلم و هرروز میام سرکار و برمیگردمولی در کل خودمم خیلی نگرامم امیدوارم فقط زودتر بره بالا  

ممنون بخاطر تمامی هدیه هابی که بهم دادی سپاسگذارم خداوندم❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.