2777
2789
عنوان

کمکم کنید😢😔

180 بازدید | 20 پست

بچه ها من 2سال با یه اقایی دوست بودم خییلی دوسش داشتم اونم داشتا ولی خانوادم مخالفت کردن اونم فکر نکنم خییلی منو میخواست برام نجنگید تولدمم تبریک نگفت برام خواستگار اومد موقعیتش خوب بود 2.3سالی دنبالم بود بهش گفتم گف بگو کیه برم تحقیق منم فهمیدم منو نمیخواد ازدواج کردم تهدید کردو ازشوهرم بد گفت  الانم شوهرم خیلی خوبه دوسش دارم ولی یاد خاطراتمون میفتم همش یاد قدیما چکااارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن حقیقت رو باور کنی

حقیقت اینه که اون پسر نخواسته تلاش کنه واست

دوم اینه که حتی اگر ازدواج میکردین چون خانواده ها مخالف بودن احتمالا خوشبخت نمیشدین!

شوهر مجموعه ای از تمام ویژگی هاست و همشون رو باید به اندازه کافی داشته باشه

این پسر فقط یه ویژگیه عشق رو بیش از حد داشته!

معقول نبوده!

سعی کن حقیقت رو باور کنی حقیقت اینه که اون پسر نخواسته تلاش کنه واست دوم اینه که حتی اگر ازدواج می ...

حقیقت برام خییلی روشنه حتی بهم میگفت اعتیاد داره یکی از دوستاشم میگفت جادوت کرده با قفلو کلیدو اتیش کاغذو اینا

فقط انقد میدونم دوست صمیمیم 😔😔😔😢😢 

سل هاست داره به ظاهر عاشفانه زندگی میکنه 

هیچی هم کم نزاشته برا همسرش . زندگیشو خودش اداره میکنه و همسرشو خیلی همایت میکنه 😔😔 

اما وقتی شب میخابه میگه دوس دارم هرگز بیدار نشم 

میگه شب تمام تنم درد میکنه ازین که دستم بهش نمیرسه و مجبورم این زندگی اجباری رو ادامه بدم .اما کسی نمیدونه 

😔😔

فقط انقد میدونم دوست صمیمیم 😔😔😔😢😢  سل هاست داره به ظاهر عاشفانه زندگی میکنه  هیچی ه ...

چراااا اونم جادو شده؟من خودم اعتقاد ندارم خیلی ولی گف برات این کارو کرده عذاب وجدان داشت گفت

شما اذیت نمیشی؟؟

اوايل خيلي زياد اصلا از نامزديم پشيمون بودم

اما ياد تلاش نكردنش ميفتم و اينكه خداروشكر همسرم مرد خوبيه و دوستم داره الان حتي بهش فكرم نميكنم

اما به گوشم رسوندن كه حال و روز خوبي نداره و به دوست مشتركمون گفته كه لياقت منو نداشته 

اوايل خيلي زياد اصلا از نامزديم پشيمون بودم اما ياد تلاش نكردنش ميفتم و اينكه خداروشكر همسرم مرد خو ...

من 7ماه عقد کردم اره اونم گفته بود من فکر نمیکردم ی روزی ازم دست بکشه ازدواج کنه 

من 7ماه عقد کردم اره اونم گفته بود من فکر نمیکردم ی روزی ازم دست بکشه ازدواج کنه 

عزيزم مطمئن باش بري سر خونه زندگيه خودت كاملا فراموش ميكني

اميدوارم همسرت به حدي خوب باشه كه به زوديه زود گذشته رو فراموشش كني

عزيزم مطمئن باش بري سر خونه زندگيه خودت كاملا فراموش ميكني اميدوارم همسرت به حدي خوب باشه كه به زود ...

خوبه ولی شغلش ی شهر دیگس فقط اخر هفته میاااد دعا کن برام عزیزم😢😢ایشالا خوددتم همیشه خوشحالو خوشبخت باشی