2777
2789
عنوان

مامانای جنوب تهران میشه دکتر اطفال خوب بهم معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 21453 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم افسریه دکترسیاری فوق تخصص گوارش. هست یعالیه بچم مدام بالامیاوردو وزن کم میکرد از وقتی بردم پیش ...

عزیزم این دکتر اخلاقش چطوره؟، میدونی بعضی دکترا زورشون میاد یه کم توضیح بدن

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
دکتر افجهه ای  پیروزی ایشون عالی هستن . مسیول و پزشک بخش ان ای سیو نوزادان هستن

عزیزم اخلاقشون چطوریه؟ ؟

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
عزیزم این دکتر اخلاقش چطوره؟، میدونی بعضی دکترا زورشون میاد یه کم توضیح بدن

ببین اخلاقش خوبه ولی   سرش شلوغه من همه چیو یادداشت میکنم میدم بهش خودش  میخونه جواب میده 😁😁😁اولا دونه دونهدمیپرسیدم وقت نمیشد چوندمطبش شلوغه نمیشه زیاد بشینی نهاینت 10 دقیقه برای همش. اخه سوالام خییییلی ه همیشه خوبیشم اینه ک وقت طولانی مدت بعت نمیده هرموقه دوس داشتی میری . یک دکتر دیگم هست فوق العااااااادس یک ساعتم برات توضیحات میده هزار تا سوالام داشته باشی خیلی   خیلی  حالیشه هااا .. فقط بدیش اینه چون خیلی سرش شلوعه یک ماه یا دوماه یبار وقت میده تایمشم یهو میگه 12 شب بیا 4 صبح بیا . ولی واقعا خوبه من خیلی دوس داشتم . اون تلفنی وقت نمیده فقط باید حصوری بری . دکتر سیف اللهی  ادرسش توی مسعودیس. تو بیمارستان امام خمینی هم هست . 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
عزیزم اخلاقشون چطوریه؟ ؟

من که دوسشون دارم😉

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺

دکتر کامبیز متواضع

متخصص کودکان و نوزادان

رییس بخش کودکان بیمارستان دی هستن

کارشون فوق العاده ست

مشاوره آنلاین هم دارن

کد پزشک 5127

‏«مطپ | مشاوره پزشکی | خدمات پزشکی» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.matap.app&ref=share

توی apple store هم هست

سرچ کنید Matap

عزیزان من دکتر خوب معمولا وقتشو  در جنوب تلف نمیکنه ک توی ترافیک بیاد و بره دنبال پزشک های متخصص در بیمارستانها باشید چون هم خدمات بهتری بشما ارائه میشه و هم این منشیهای از خود راضیشون شمارو اذیت نمیکنند

عزیزم افسریه دکترسیاری فوق تخصص گوارش. هست یعالیه بچم مدام بالامیاوردو وزن کم میکرد از وقتی بردم پیش ...

اتفاقا اصلا پیش سیاری نبرید حتی قدو وزن بچمو نگرفت با وجود اینکه برای یبوست بردمش و وزن بچه ب سنش نمیخورد  ...بنظرم دقت خوبی و کافی نداشت