مامانا نوزاد من ۲۰ روزشه اصلا وزن نگرفته و رنگ صورتش کدر و تیره شده از استرس دارم میمیرم میشه دکتر خوب بهم معرفی کنید ترجیحا جنوب شهر باشه که بهم نزدیک باشه
خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم.
عزیزم این دکتر اخلاقش چطوره؟، میدونی بعضی دکترا زورشون میاد یه کم توضیح بدن
ببین اخلاقش خوبه ولی سرش شلوغه من همه چیو یادداشت میکنم میدم بهش خودش میخونه جواب میده 😁😁😁اولا دونه دونهدمیپرسیدم وقت نمیشد چوندمطبش شلوغه نمیشه زیاد بشینی نهاینت 10 دقیقه برای همش. اخه سوالام خییییلی ه همیشه خوبیشم اینه ک وقت طولانی مدت بعت نمیده هرموقه دوس داشتی میری . یک دکتر دیگم هست فوق العااااااادس یک ساعتم برات توضیحات میده هزار تا سوالام داشته باشی خیلی خیلی حالیشه هااا .. فقط بدیش اینه چون خیلی سرش شلوعه یک ماه یا دوماه یبار وقت میده تایمشم یهو میگه 12 شب بیا 4 صبح بیا . ولی واقعا خوبه من خیلی دوس داشتم . اون تلفنی وقت نمیده فقط باید حصوری بری . دکتر سیف اللهی ادرسش توی مسعودیس. تو بیمارستان امام خمینی هم هست .
❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤. گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست. 😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄 هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉 اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
عزیزان من دکتر خوب معمولا وقتشو در جنوب تلف نمیکنه ک توی ترافیک بیاد و بره دنبال پزشک های متخصص در بیمارستانها باشید چون هم خدمات بهتری بشما ارائه میشه و هم این منشیهای از خود راضیشون شمارو اذیت نمیکنند