2777
2789

امروز ساعت دوازده دیدم زنگ میزنن،رفتم دیدم خانوم همسایه س با پسر پنج ساله ش.

من اصلا با همسایه ها هیچ رفت و آمدی ندارم، فقط در حد یک سلام علیک ساده.

خلاصه گفتش که کلیدمو جا گذاشتم،شوهرم تا نیم ساعت دیگه میرسه، فقط بچه دستشویی داره واسه همین مزاحم شدم.

دعوتش کردم اومد داخل و کارشو انجام داد.

بعدشم تعارفش کردم گفتم بشینین تا همسرتون بیان.

یعنی توی نیم ساعت این بچه داشت زندگیموبه هم میریخت!😰

یه بسته چیپس دستش بود که خیلی نرم شده بود راه میرفت و همونجور که میخورد نصفش از دستش میریخت زمین،😕

مجسمه های کوچیک دکور کنار تلویزیونو باهاشون بازی میکرد، 

آخرم از دستش افتاد،شانس آورد افتاد رو فرش و نشکست.😧

کنترل تلویزیون و ماهواره رو برداشته بود روی سرامیک باهاشون ماشین بازی میکرد و میزدشون به هم😣😣😣

میوه میخورد و دستای کثیفشو میمالید به مبل😦

تمام این مدتم مادرش انگار نمیدید این چیزا رو😐

خیلی ریلکس به صحبتش ادامه میداد😤

بعد دیدم داره میره سمت اتاق😠

دیگه نتونستم تحمل کنم،سریع پاشدم گفتم عزیزم نباید بری اینجا و درو قفل کردم،

بعد برگشتم دیدم خانوم واسه من قیافه گرفته پشت چشم نازک میکنه😒😒

بعدشم گفت شوهرم دیگه الانه که برسه دست بچشو گرفت پاشد رفت!

معذرت خواهی که هیچ، حتی یه تشکرم نکرد😑

حالا به این که چقد بچشو بی تربیت بار آورده بود کاری ندارم، 

از طرفیم میگیم نمیشه با بچه ها بجنگیم ، باید در برابرشون صبور باشیم،البته اونم معقول و درست.

اما این اندازه از بیشعوری که بچه ت گند بزنه به زندگی مردم بعد تو به جای عذرخواهی به روی خودت نیاری و تازه طلبکارم باشی قابل توجیه نیست اصلا!

امیدوارم چنین مادری اینجا نداشته باشیم،

اما اگر هست بدونه که با این رفتار فقط بی فرهنگی و بی اخلاقی و تربیتِ نداشته ش رو به نمایش گذاشته👎

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجور که میگی مادره هم تربیت نداشته دیگه. چه توقعی داری

منم همینو میگم دیگه ،اول بیشعوری خودشو به نمایش گذاشت

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم

من به هیچ عنوان به هیچ عنوان با بیتربیتی بچه تو خونم رودر بایسی ندارم یعنی همه هم اینو میدونن خیلی مودبانه و البته محترمانه به بچه تذکر میدم ونمیزارم خرابکاری کنه 

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............

خواهرشوهرمن اینجوریه،،،،،اینقدر بدم میاد ازشون حد نداره،،،،،،،😤

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مادرو پدر هرجوری باشند بچه هم همونطوریه بر فرض وقتی من میرم خونه کسی برای هرکاری اجازه بگیرم تو اتاقا سرک نکشم برا خوردن خوراکی روی زیرانداز بشینم یا ........بچه از من یاد میگیره!

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

یکی بود چند سال همینجوری سر من بلا آورد. لز فامیل شوهر بود. هربار میومدن بچه ش خونم نابود میکرد. الان من بچه دار شدم میریم خونشون بچم هرکاری مبکنه ب روی خودم نمیارم. دارم انتقام میگیرم خخخ