شیرم خیلی زیاده و سیرش میکنه، دل درد هم نداره ک گریه کنه
فقط بیداره باید باهاش حرف بزنم یا تکونش بدم
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
عزیزم منم دخترم ۴ ماهشه از اول کم خواب بود همش تکونش میدم تا چند ساعتی بخوابی اصلا خودش نمیخوابه به من گفتن شیر خشک بده ولی بدتر شد باز با شیرخودم شبا راحت تر میخوابید
بذارش سر جاش. برق رو خاموش کن. باهاش حرف نزن و بازی نکن تا بخوابه
اگ بذارمش زمین ک گریه میکنه
وقتی سیر هست میگن شبها بچه رو اینطوری بخوابونین. تو پبج های آموزشی اینطور میگن. دختر من شبها میخوابید از اول. ولی اگر بی خواب میشد من همینکارو میکردم. گاهی هم تو تاریکی بدون سر و صدا رو پام میذاشتم.
آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.