2777
2789
عنوان

آخه شماها چجوری تونستید؟؟؟!!

1057 بازدید | 79 پست

سلام دوستان 

تورو خدا به منم بگید .. چجوری تونستید کار پیدا کنید ؟ چجوری تونستید ماشین بخرید ؟ خونه بخرید ؟ چرا این چیزا که حقوق عادی یه آدمه نمیتونیم بهش برسیم ؟ چرا همه چیزمون شده رویا ؟ 

دارن باهامون چیکار میکنن ؟ خدا چرا مارو نمیبینه ؟ 

چرا جوونای نخبه از فرط ناامیدی به فکر خارج شدن از کشور و کارگری کردن افتادن ؟ 

هیچ اشکالی نداره تاپیکم بترکه ...

فقط امیدوارم امام زمان زودتر ظهور کنه و ازین ناامیدترم نکنه ...

خدایا دردمونو به کی بگیم ؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تا خواستییم خونه بخریم اونم وامدار دلار پرید بالا مام نشستیم سر جامون در رویا دونمون رو بستیم 

@هر جایی دیدید یک رفتار به شکل غلیظ اظهار می شود بدانید که به احتمال بسیار زیاد در پشت صحنه (یعنی در باطن فرد) عکس این رفتار وجود دارد. @کسی که خیلی غلیظ با ادب است، باید بدانید که در عمق باطنش دریایی از بی ادبی نهفته است. @کسی که خیلی غلیظ خودش را سر به زیر و ماخوذ به حیا نشان می دهد، بدانید که خشمی فراوان پشت این شرم پنهان است. @یا اگر کسی خیلی بیش از حد و غلیظ اظهار معتمد بودن می کند، بدانید که در باطنش خیانت اولین گزینه است. @کسی که خیلی غلیظ با غیرت و متعصب است در باطنش آتش فشانی از فساد منتظر انفجار است. @كسی كه خيلی غليظ به دينداری و پاك منشی خود را مطرح می كند؛ شك نداشته باشيد با اين نما، باطنی عاری از هرگونه اعتقاد وجود دارد. @آدم ها پشت رفتارهای غلیظ پنهان می شوند تا حجم بزرگ منفی های درونشان را استتار کنند. @مواظب رفتارهای غلیظ باشید و از همه آنها مهم تر سراغ غلیظ های خودتان نيز بروید. @تا ببینید کدام رفتار افراطی را از خود نشان می دهید. آن را بنویسید و با نگاهی بدون قضاوت و بی طرفانه رهگیری کنید که در باطن شما چه چیزی زیر پوشش این رفتار افراطی پنهان شده است. @غلیظ های درونتان را قبل از اینکه سر باز کنند و زندگی تان را به باد دهند پیدا کنید و بگذارید خورشید آگاهی تان به آنها بتابد و محوشان کند. @یک زندگی سالم، زندگی معتدلانه است. رفتارهای غلیظ هرگز زندگی سالمی برای شما به ارمغان نمی آورند.

هیچی همه با وام بوده ،تا اخر عمرمونم فکر کنم باید قسط بدی ،اخه ذره ذره نمیشه پول جمع کرد

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

من  عاطي ٢٩ساله داراي ليسانس معماري 

از ١٩سالگي كار كردم متفرقه

درس خوندم زحمت كشيدم

اما نه استخدامم نه حق امضا دارم نه شركت

چون هرجايي نميشه كار كرد 

شهرداري ام سه بار ازمون دارم همش پارتي باريه ماها قبول نميشيم

الانم مشغول يه كار نيمه وقتم پيش يه خانم با ماهي٧٠٠

بدون بيمه و مزايا

هروقتم پريود ميشه يبار منو اخراج ميكنه دو روز بعد خوب ميشهرميكه بيا

تمام

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است