2777
2789
عنوان

زردی نوزاد ۷ روزه

542 بازدید | 11 پست

سلام پسرم ۷ روزشه زردیش ۱۱ دکتر گفت براش دستگاه بیاری بهتره دستگاخ اوردم همش چشم بندو از رو چشم خودش تکون میده داروهاشم میدم چه راه حلی دارید زودتر خوب بشه چشم بند رو چشمش چنددقیقه نباشه اشکال ندارهدچون سردرد گرفتم اینقدر نگاخ کردم به دستگاه چشم بندش تکون نخوره فقطم وقتایی که خوابه میزارمش

خدایا شکرت 😍😍

وقتی میخوابه بذارش نورش برا چشم بچه ضرر داره یه راه حل دیگه روغن حیوانی گاو به بدنش بمال و جو پرک شده پودر کن بریز رو بدنش زود زردیشو میاره پایین دو روز انجام بدی خوب میشه

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم بند حتما باید رو چشمش کامل باشه چون باعث میشه چشمش آسیب شدید ببینه و شورت مخصوص هم با پوشک بکن پاش چون دکتر میگفت باعث عقیم شدن میشه نورش خیلی مضره 

با شیر گاو محلی و عرق کاسنی مرتب حمامش بده روزی ۳تا ۴ بار 

منم پسرم ۷روزشه دوروز زیر دستگاه بود توخونه فقط چشماش زرده و یکمم بینیش دکتر گفت برش داریم 

من باشیر گاو و عرق کاسنیو ختمی بنفش میشورمش 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

کدو سبز رو پوستشو رنده  کن بعد صافش کن به اندازه يه قاشق چای خوری بده بهش،اگه زردی بيشتره دوبار در روز انجام بده،به دو روز کامل خوب میشه اينو يه  دکتر طب سنتی گفت که اسمش یادم نیس،من انجام دادم عالی بود پسر منم اصلا تو دستگاه نمیموند

چشم بند حتما باید رو چشمش کامل باشه چون باعث میشه چشمش آسیب شدید ببینه و شورت مخصوص هم با پوشک بکن پ ...

من فقط با چشم بند و‌پوشک گذاشتم

کسی حرف از شورت نزد

تو بیمارستان هم همه با پوشک میذارن

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بارداری دوم.. خدایا کمک کن سرانجام خوش باشد..