2789

من با نامزدم ب مشکل خوردم چند روز پیشم گفتم.😔 دارم دق میکنم از غصه و ناراحتی. کسی میتونه بهم مشاوره بده باهاش حرف بزنم. خیلی ناراحتم😢

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چیشده

تو تاپیک قبلم گفتم. سر یه سیم کارت ک خدا شاهده کوچکترین خطایی باهاش نکردم دعوامون شد و الان ۵ روزه هرچی باهاش صحبت میکنم کوتاه نمیاد . حالم خیلی بده. دارم الکی الکی از دستش میدم نمیدونم.چیکار کنم

تو تاپیک قبلم گفتم. سر یه سیم کارت ک خدا شاهده کوچکترین خطایی باهاش نکردم دعوامون شد و الان ۵ روزه ه ...

خب کاری به جریانش ندارمداما معلومه منطقی نیست اصلا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر چیز که در جستن آنی، آنی
اینجا همه مشاور هستن😄😄😄 راه حل هم فقط طلاق

نه تو رو خدا. همین ک فکر میکنم این سکوتش ینی اتمام رابطه دیوونم میکنه. خانوادم میگن ولش کن بره اگه میخواد بره. معلومه بدبین و شکاکه. ولی من دوسش دارم نمیدونم چرا اینطوری شد یهو. سر هیچ و پوچ زندگیم داره از دست میره

کامل بگو چیشده

چند روز پیش نامزدم ب طور اتفاقی متوجه شد دوتا سیم رو گوشی منه.خیلی عصبانی ک از من پنهان کردی و من هر چه قسم و آیه خوردم ک فقط بخاطر اینترنت استفاده میکردم چون ب صرفه هست باور نمیکنه خیلی ناراحت و عصبانی شد و هزار تا حرف زد منم فقط از خودم دفاع کردم ک اینطوری ک فک میکنی نیس ولی روز ب روز داره بدتر میشه

دوست عزیز تاپیک قبلتو خوندم نامزد شما آدم شکاک و بددلیه اصلا منتشو نکش بگو اگه بهم اعتماد داری حرفمو باور کن اگه نه بهتره جدا شیم به هیچ عنوان التماسش نکن که فکر کنه گناهکاری وقتی خودش اومد یا تماس گرفت بهش بگو در ضمن وقتی حرفتو باور کرد بازم بهتره پیش یک مشاور برید

خب کاری به جریانش ندارمداما معلومه منطقی نیست اصلا

کم کم دارم ب این فک میکنم ک میخواد همه چی رو بهم بزنه ولی نمیگه مستقیم. بخدا دارم دیوونه میشم نمیدونم چیکار کنم سر گناه نکرده زندگیم از دست میدم