2777
2789
من زیر دلم بعضیا وقتا تیر میکشه شکمم اخر شبا انگار کش میاد اشتهامم خیلی خوب شده علاییم دیگه ای ندارم

واسه این تیرکشیدن و درد دکتر بهتون دارو یا شیاف نداده؟

خدایا خودت مراقب دوقلوهام باش  🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا طبیعیه بلاخره رحم داره کش میاد شما تکونش و احساس کردی؟

اره گاهی ضربه میزنه گاهیم مثل حرکت ماهیه 

همینه؟

شماچند هفته این و حرکاتشو چجوری حس میکنید؟

واسه همه همینجوره کم کم دنده هاتم درد میگیره سر چیزا طبیعی الکی قرص نخور ضررش بیشتره تا نفعش

من قرص نمیخورم هر چی به دکترمم میگم میگه طبیعیه اما یکی اینجا بهم گفت بهتره دکترتو عوض کنه که بهت دارو بدن

گفت شاید واقعا لازمه مصرف دارو

من قرص نمیخورم هر چی به دکترمم میگم میگه طبیعیه اما یکی اینجا بهم گفت بهتره دکترتو عوض کنه که بهت دا ...

من تو هفته ۲۲ ام تازه چند روزه بین دنده هام درد میگیره البته قبلش چند نفر گفتن تو ماهها بالاتر اینجور میشی نگران نشدم

من تو هفته ۲۲ ام تازه چند روزه بین دنده هام درد میگیره البته قبلش چند نفر گفتن تو ماهها بالاتر اینجو ...

تو هفته ۱۸ یا الان دل درد کمر درد داشتین؟

حرکات نینیهای من الان خیلی پاینه انگار بالا مثانمه شما هم همینطور بود یانه واسه من زیاد پایینن؟

تو هفته ۱۸ یا الان دل درد کمر درد داشتین؟ حرکات نینیهای من الان خیلی پاینه انگار بالا مثانمه شما هم ...

کمر درد الانم دارم وقتی میرم حموم بدتر میشه بعد حموم اصلا نمیتونم بشینم باید دراز بکشم حرکتش هم بیشتر وقتا زیر نافمه کم پیش میاد تو پهلوهام باشه یا وسط شکمم دیشب یه لحظه حرکتش اومد تو پهلوم و شکمم چرخی زد دوباره رفت پایین 😅

کمر درد الانم دارم وقتی میرم حموم بدتر میشه بعد حموم اصلا نمیتونم بشینم باید دراز بکشم حرکتش هم بیشت ...

ای جانم

پایین یعنی چقدر؟واسه من انگار بالا مثانمه خیلی میترسم البته حرکتشون زیاد نیست فقط در حد یه بال زدن پروانه و تکون خوردن ماهی اما همینم پایینه

سلام ،من هفته 18 ام ،،،کمر درد دارم گاهی اوقات زیر دلمم تیر میکشهه ،میشه بگید تو این هفته طول سرویکس چنده برای شما??? سونو واژینال کردید یا شکمی??

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد
اره گاهی ضربه میزنه گاهیم مثل حرکت ماهیه  همینه؟ شماچند هفته این و حرکاتشو چجوری حس میکنید؟

من هیجده هفته و شش روزم زیاد نه خیلی کم مثل نبض محکمه چون جفتمم قدامی پسرم شونزده هفته خلفی بود حس کردم 

الهم صل علی محمد وال محمد😍