2777
2789
مگه فقط پول خوشبختی میاره؟ 

نداشتنش که بدبختی میاره خب😐

والا تو این دهه دلاد فلان قدری  همه چی فقط پوله پول😞

توام هیس😔

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درحال حاضربین3تا5میلیون.اخه 2تومن چک داریم وهیچی تویخچال نداریم ولباسامون دیگه جون ندارن

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
منو چی میگی 2میلیون میخوام 

🤣🤣🤣ای خدا توازمنم قانع تری..تازه فهمیدم  همین ماهایی که به کم قانعیم به هیچ چی و هیچ جا نمیرسیم🙄🤣

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
🤣🤣🤣ای خدا توازمنم قانع تری..تازه فهمیدم  همین ماهایی که به کم قانعیم به هیچ چی و هیچ جا نمیر ...

ما که میلیاردی میخواییم  به کجا رسیدیم که  شما برسین😂😂😂😂😂

اینا فقط زائده  فکر ماست ولی در اصل هممون از یه پوست و استخونیم😂😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

انشاالله همه به ارزوهاشون برسن منم برسم

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
🤣🤣🤣ای خدا توازمنم قانع تری..تازه فهمیدم  همین ماهایی که به کم قانعیم به هیچ چی و هیچ جا نمیر ...

والااااااچن روز پیش داشتم ب شوهرم میگفتم والا قدرمو بدون ب کم قانعم تو نی نی سایت میلیارد میلیارد پول میخوان من دومیلیونو راضیم حالا ی میلیارد ارزو کردیم از هوا ک نمیخواد بیاد