2777
2789

من خیلی سوتی بزرگ دادم بزرگترینشو ک چن جا هم گفتم اما باز میگم توی مراسم بله برون عموم پرسید اقا داماد خونه یا زمین داره ک بندازه پشت قباله عروس خانم پدر دوماد گفت عروس خانم اگ بله بگن من خودم خونمو میزنم به نامش عمه م بلند گفت الله اکبر منم تندیگفتم جانم فدای رهبر

اصلا هم نمیدونم چیشد ک ازدهنم دررفت توی جو به اون سنگینی خیلی بد بود واقعا همه هم یادشون مونده😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه دفعه برف آمده بودیخ بندی بعدداشیم میرفتیم بادوستم مدرسه یه پسربهمون تیکه انداخت گفتم الهی بخری زمین همون جاخوردزمین همه بهم نگاه کردن بب وقتانفرینام بعدمیگیره😂

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

دومیت سوتیم هم مال روز عقدمه . مامانم میخداست سر عقد بهم انگشتر بده اینو ازقبل میدونستم . صدااهنگ زیاد بود خاله همسرم بهم میگفت کی حلقت دستت میکنه خواهرت کجاس نیومده ?گفتم صداتو نمیشنوم باز تکرار کرد منم گفتم مامانم واسم انگشتر اورده ! یعنی واقعا نمیدونم فازم چی بود ک اینو گفتم بعد گفت ن میگم کی حلقتو دستت میکنه . بعد عقد اومدم درستش کنم بهش گفتم فکرکردی میگی حلقت کجاست منم گفتم دست مادرمه ,😂

تیکر عروسیمه

من اصولا مغزم خیلی خوب کار نمیکنه بین اجزام هماهنگی نیس اصلا نمیدونم چمه مخصوصا اگ ذهنم مشغول باشه ک هیچی...

همین امروز داستم تو بازار هفتگی راه میرفتم با مامانم و عروسمون بساط به بنده خدایی پهن بود از روش رد شدم و اصلا ندیدمممممم باورتون میشه حالا شانس اوردم ابزار فروش بود وگرنه قطعا دعوا میشد این سوتی نبود یهو یادم افتاد گفتم بگم

و یه سوتی خیلی گنده دیگه ک چند وقت پیش دادم اینکه رفته بودیم تولد یکی از بچه های فامیل ک یکی از اشناهشون عزادار بودن اونجا حصور داشتن و جلسو یه کم سنگین برگزار کردن من اصلا یادم نبود موقع بریدن کیک من هی جیغ میزدم و شلوغ میکردم وهیشکی دیگه اما هیشکار نمیکرد برگشتم به یکی از دخترا گفتم مگ عزاس سوت و کور نشستی اونم تندی گفت نه اما داغداریم حالا من فکر کردم داره شوخی میکنه باهام گفتم عزادار بودید خونه میموندین تو تولد باس دست بزنید😔

تو عمرم سوتی زیاد دادم اما این یکی از همش افتزاحتر بود بدتر اینکه تا بعد مراسم هم نفهمیدم قضیه رو و در تمام طول تولد به انتر بازیام ادامه دادم