2777
2789
عنوان

شوهر دوستم خيلي رك و علني به زنش ميگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1712 بازدید | 73 پست
بع دردم نمیخوره 😠😠😠😠

🖤

@sigheeeeeem

میخوام فقط ببینی

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونوخ دولت کاری به این جاها نداره؟

نه زیرنظر دولته😁😩

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙

یه عکس دیدم تو نت خانه فساد‌ تو ایران،شطرنجی بود تصویر زنه و صورت مردها،زنه جلو اتاق بود یه نفر مرد مسئول اونجا نشسته بود پشت میز چندتا مرد درب و داغون هم تو صف بودن منتظر  

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
تو تل گرام پر از کانال صیغس زنا پیام میدن با شناسنامشون و مشخصاتشون جدیدا صیغه ساعتی مد شده!

با اسم صیغه هر کثافتکاری میکنن 

هر صیغه ای چه یه ساعته چه هفته ای چه ماهیانه اگه رابطه باشه باید عده نگه دارن 

وگرنه اینا اسمش صیغه است روزی چند تا مشتری راه میندازن 

با اسم صیغه هر کثافتکاری میکنن  هر صیغه ای چه یه ساعته چه هفته ای چه ماهیانه اگه رابطه باشه با ...

نه دیگه کثافت کاریه اصلا این که زناس ولی خود صیغه هم از ریشه باطله

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
نه دیگه کثافت کاریه اصلا این که زناس ولی خود صیغه هم از ریشه باطله

من به باطل بودن یا نبودنش کاری ندارم 

اما اگه اسم صیغه وسط میاد باید همین عرف صیغه هم رعایت بشه یعنی نگه داشتن عده 

تو مدت صیغه که خرج با طرفه 

مهریه هم داره که تو عده اش محتاج نباشه 

همین و هم با همین اصول عرف انجام بدن کاری به اینکه اصلا وجود داره و نداره ندارم باز به چیزی 

من به باطل بودن یا نبودنش کاری ندارم  اما اگه اسم صیغه وسط میاد باید همین عرف صیغه هم رعایت بش ...

اخه مشکل اینجاست صیغه هم عرف نیست!

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
تو تل گرام پر از کانال صیغس زنا پیام میدن با شناسنامشون و مشخصاتشون جدیدا صیغه ساعتی مد شده!

خودا مرگشون بده😁