2777
2789
عنوان

مغزم داره منفجر میشه دیگ نمیکشم به خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 22 پست
عزیزم شاید کمی علایم افسردگی باشه ، اینکه نتونی بخندی ، مدت های طولانی برای یه تصمیم گیری و اینکه در ...

اره دقیقا همینام 

افسردگی هم که بخشی از وجودمه 

هه

تو مثل من رویاتو میبافی                                           با دست من موهاتو میبافی 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما برو خوشگلم هنوز خیلی جوونی واسه این چیزا.برات دعا میکنم💜💜💜

لطف میکنن مرسی

تو مثل من رویاتو میبافی                                           با دست من موهاتو میبافی 💔
عزیزم همچین گفته بودی فک کردم چه خبره! تو که هنوووز خیییلی کوچولویی.مدرستو برو بادوستات خوش باش. ب ...

اخه ابجی من سنی ندارم حتی همین فکرو خیالا هم زیاده برام 

درسم ک خیلی خوبه هر رشته بخوام میتونم قبول شم

فقط بازم احساس میکنم کم کاری کردم 

۱۵ سالته؟عزیرم سن بلوغی چی بت بگیم آخه😣

خوب بقیه هم سن بلوغن کی مثل من انقد عذاب میکشه؟

میدونم همه اینارو  نمیدونم چیکار کنم فقط خستم خیلی مرسی

حس پيرزنا بهم دس داد نوشتم دخترم😂خوب چرا اين كارا رو با آدم ميكنيد از زندگي منم ناميد شدم من هنوز جوونم به نصف آرزوهامم نرسيدم 😂

حس پيرزنا بهم دس داد نوشتم دخترم😂خوب چرا اين كارا رو با آدم ميكنيد از زندگي منم ناميد شدم من هنوز ج ...

خخ اختیار داری شما ابجی کوچیکه مایی 😉

دختر# چهارده ساله خودمی☺