2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسایه ما سمبلشه،شوهرم و برادرام هروقت ببیننش اداشو درمیارن و میگن وای از اون خونه خراب کناست  خودت باش،من کارم همینجوری پیش رفت،ببین البته سلیقه شوهرت چیه،ما که خشک و جدی وبقول خودش خانم میپسنده

سراسر زندگی من معجزه بود 

یاد گرفتنی نیست بیشتر ذاتیه و شاید حس کنی نداری ولی از نظر آقایون ما لوند دیده میشیم‌ دیگه.

ولی رقص و مردونه رفتار نکردن خودش خیلی تاثیر داره تمرین کن قشنگ بخندی شاید به نظر عجیب بیاد ولی خیلی مهمه سعی کن در حد نرمال آراسته باشی نه خیلی لوس باش نه خیلی جدی به هیکلتم برس برای اعتماد به نفس خیلی خوبه 

ولش کن عزیزم

اونا شوهراشون حتما از این کارا خوششون میومده و باصطلاح لوس بوده

خیلی از مردا نمیپسندن

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
همسایه ما سمبلشه،شوهرم و برادرام هروقت ببیننش اداشو درمیارن و میگن وای از اون خونه خراب کناست   ...

😂😂😂

شوهر منم شیطون و لوس میپسنده

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

عزیزم چند تا راه حل داره 

1-ارایش ملیح رز قرمز یا جیغ ( مردها همیشه این رنگ رو دوست دارن ولی میگن نزن که کسی نبینه شما خونه براش بزن ) لباس های خوشگل و لختی 

3-با ارمش و عشقم و عزیزم حجرف زدن

4-اگه عصبانیه با ناز و ارامش باهاش حرف بزن و ارومش کن و حرفاشو تایید کن و وقتی اروم شد اروم و با ناز حرف درست رو بهش بن

5- اگه تو جمع حرفی زد بر خلاف نظر تو تو جمع بهش چیزی نگو بزار خلوت شد و تنها شدید با رامش و عزیزم گفتن بهش بگو فلان چیز بهتر نیست اینطوری باشه نه اینکه بگی حتما باید اینطوری باشه و بهش بگو عشقم اگه میشه قبلش در مورد این مسائل صحبت کنیم بعد نظر نهایی با خودت

عزیزم چند تا راه حل داره  1-ارایش ملیح رز قرمز یا جیغ ( مردها همیشه این رنگ رو دوست دارن ولی م ...

واي اين جوري حس مي كنم بيشتر كوجيك مي كنم خودما تا اينكه لوند به نظر بيام

واي اين جوري حس مي كنم بيشتر كوجيك مي كنم خودما تا اينكه لوند به نظر بيام

نه عزیزم کوچیک نمیشی فقط غیر مستقیم بدون دعوا عاشقت میشه و همه کارهایی که میخوای رو برات انجام میده با میل و رغبت چون فکر میکنه داره کارهای خودشو انجام میده و نمیدونه که غیر مستقیم داره نظراتن شما رو انجام میده