2777
2789

سلام مامانای باتجربه 

من این ۱۲ روزه ک اینجوریم اولین روز تا روز ۶ تقریبا لکه های سیاه بعدش قهوه ای و بعدش یه شب خونریزی خفیف کمتر از پریودی و بعدش لکه بینی قهوه ای رنگ دو روز درمیون یبار خونریزی خفیف دارم البته روز دوم لکه بینیم رفتم دکتر بم شیاف پروژستون ۴۰۰  داد وسونو انجام داد گفت جنین و ساک رو دیده اشکالی نداره فقط استراحت کن 

دیشب شیافم تموم شد به دکترم گفتم وضعیتم اینه بیام مطب گفتش نه نمیخواد فقط استراحت کن روز موعدت برا قلب بیا یعنی روز شنبه  من چون یه سقط داشتم میترسم چون بعد یه سال و نیم یلا دوباره باردار شدم پارسال چون میخواست سقط بشه هرروزش خون بود همراه با درد ولی اینبار نه بدود درد و چند روز درمیون یلا خون خفیف میاد 

به نظرتون چکار کنم خیلی نگرانم 

خدایا حال دلمو خودت خوب کن

من فقط از هفته ۶تا۱۲شیاف داشتم بخاطر هماتوم 

گفتم شاید بدردت بخوره 

کمر دردم از قبلش داشتم

استراحت زیاد داشتم توالت فرنگی سوار ماشین نمیشدم حل شد با شیاف

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط استراحت مطلق باش عزیزم 

فقط برا دشوی بلند شو

تو دشویی زور نزن

حریره نشاسته بگو برات درست کنن روزی یه کاسه بخور

باسلق هم خوبه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

شما که خونریزی داری و سابقه سقط هم داشتی باید استراحت مطلق باشی.

هروز نشاسته توی شیر حل کن و بخور خیلی تاثیر داره تو بند آوردن خونریزی و نگهداری بچه تو رحم

از گرمیجات مقل عسل و ادویه و آویشن و... پرهیز کن و همچنین چیزای کافئین دار مثل چای و قهوه و نوشابه.

داروهاتو ساعت بزار و به موقع استفاده کن

عزیزم یکم اب و نشاسته قاطی کن بخور و فقط دراز بکش دستشویی فرنگی استفاده کن انشالله که چیزی نیست اضطراب رو هم از خودت دور کن نزدیکی به هیچ عنوان نداشته باش و به نظرم با یه دکتر دیگه تماس بگیر و نظرشو بپرس

اگه صدای قلب جنین رو شنیدی بهش بگو برات آمپول پرولوتون بنویسه من هفته ای یک بار میزدم.چون از اول لکه بینی داشتم تا ماه سوم یه کم خونریزی شد از ماه سوم تا اخر هفته ای یکبار امپول میزدم.الانم شیاف بخر استفاده کن.و استراحت مطلق.من هشت ماه استراحت مطلق بودم.ولی ارزشش رو داشت..اون آمپول حتما بزن.بی ضرره.انشالا صدای قلبش بشنوی .اگه خواست شیاف بنویسه بگو امپول بنویسه .مخصوصا خارجیشو.

خوشحالی یعنی ....
هماتوم چیه؟

لخته های خون داخل رحم 

از کنار جفت خون میزد دوتا بزرگشو داشتم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
هماتوم چیه؟

یه لخته خون اطراف ساک 

منم داشتم چندباری دچار لک بینی شدم حدودای هفته ۶ و۷ بود که دکتر گفت فقط استراحت کن شیاف هم مصرف نکردم بااستراحت لکم قطع شد اما تو سونو گفت هماتوم دارم مجبور شدم تا غربالگری اول استراحت مطلق باشم برااینکه هماتوم جذب بشه.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

استاتر جون فقط استرس بخودت راه نده مطمین باش با شیاف واستراحت مشکلت حل میشه لکه بینی تو ماههای اول طبیعیه ولی شیاف رو استفاده کن.تو این روز هامغز بچه تشکیل میشه.استرس تاثیر خیلی بدی روش میذاره.فقط ریلکس😉