2777
2789
عنوان

من خیلی ترسوام

258 بازدید | 11 پست

سلام عزیزان من وقتی بچه بودم دختر همسایمون منو ترسوند و گفت که اگه برم تو خونمون یه موجوداتی میان و منومیدوزدن و این حرفا باعث شد که از بچگی ترسو باشم و از تاریکی و تنهایی بترسم. راستش من جرعت اینکه فیلم ترسناک ببینمو ندارم. یه بار تو گوشی داداشم فیلم پیچ اشتباه رو دیدم و از اون به بعد ترسم خیلی بیشتر شد طوری که شب ها نمیتونستم بخوابم و اگرم میخوابیدم کابوس میدیدم.

چیکار کنم تا ترسم بریزه خسته شدم بخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بدترم. هر شب ک میخوایم بخوابیم خونه رو چلچراغ میکنم 😁

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...

👿یوهااهاهاها 😂😋

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

منم بدتر از تو بودم ولی شوهرم راننده کامیونه و مجبور بودم تنها باشم فک کن دوروز تنها تو خونه بودم اونم منی ک از سایه خودم میترسیدم ولی یواش یواش برام عادی شد این پنجمین سال تنهاییمه (امام علی هم میفرماید خود را در دامن چیزی ک از آن میترسید رها کنید)

یک روز این را خواهی فهمید ک هیچکس تو را به خاطر خودت دوست ندارد.‌‌.‌..😏

عزیزم موقع خواب یا وقتی ترسیدی فکرتو مشغول چیزی کن یادت میره 😁

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
خیلی سخته شبا چطور میخوابیدی؟

چراغو روشن میزاشتم اویل حتما تلوزیونو روشن میزاشتم بمونه یجوری حالت خوابشو تنظیم کرده بودم بعد اینکه من خوابم میبرد خودش خاموش میشد ی مدتم رمان عشقی میخوندنم ترسو از یادم میبرد همش یکی دوهفته واقعا سختم بود ولی بعد دیدم خبری نیس الان مث سنگ میوفتم تو تخت تو تاریکی مطلق😱

یک روز این را خواهی فهمید ک هیچکس تو را به خاطر خودت دوست ندارد.‌‌.‌..😏