2777
2789
عنوان

گرفتن نمونه ادرار از کودک یکساله

8923 بازدید | 22 پست

سلام.دخترم چندروزی هست که یکسالش شده.دکتر برای کم خونی براش ازمایش نوشت.رفتم ازمایشگاه گفت ازمایش ادرارهم هست.ازشنبه تاحالا نتونستم براش نمونه بگیرم.بیشتراز ده تا کیسه استفاده کردم همش جدامیشه وادرار میریزه توپوشک.اگه تجربه دارید راهنمایی کنید واقعا موندم چکارکنم.سه روزه درگیرم

خدای بزرگ حافظ همسر ودخترای نازنینم باش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لابه لاشو خوب با دست باز کن با دستی دیگ کیسه رو بچبسون طوری ک کلیتوریسش قشنگ داخل سوراخ باشه

. منم بار اول خیلی اذیت شدم الان استادم

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه

ببرش حموم قشنگ تو بغلت به حالت دسشویی نگهش دار ی لیوان یبار مصرفم بذار زیرش هی تکون تکون بده بگو جیش جیش چند دقیقه نگهدار جیش میکنه خودش.قبلشم ی لیوان آب خنک بده بخوره

دلم کمی آرامش میخواهد دراین هیاهو.......  

خدایی خیلی سخته ولی بازبذارش صبح که شیرشوخورد مراقب باش میخاست جیش کنه سریع بگیرازش 

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

من با کیسه فریزر گرفتم خیلی راحته

یه کیسه بردار دور تا دور بچت چسب بزن مطمین باش کیسه محکم شده بعدش بهش اب بده 

بزار برا خودش بازی کنه حواست جمع باشه همین که جیش کردکیسه رو بردار 

نمونه رو بریز لیوان یکبار مصرف تحویل بده به ازمایشگاه

♦️نظره هرکسی برای خودش محترمه♦️                      🚫توهین و تمسخر فقط بخاطر نظر ممنوع 🚫
ببرش حموم قشنگ تو بغلت به حالت دسشویی نگهش دار ی لیوان یبار مصرفم بذار زیرش هی تکون تکون بده بگو جیش ...

روش خوبیه.باید امتحان کنم.فقط قبلش باید بشورمس

خدای بزرگ حافظ همسر ودخترای نازنینم باش.