2821
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 41 پست
امروزم زدم بعد یکساعت هاله بزور کم رنگ انداخت متاسفمض😞😞😞

خیلی حالم بده😞😭😭😭😭

ای خدا

سلام تمام احساسم….نميدونم دختري يا پسر … ميدونم يه فرشته اي و تو اوج آسمونها زندگي ميکني … دستاي گرم کسي رو سرته که من هر وقت کم ميارم بهش پناه ميبرم…تو پيش خدايي هستي که من تو رو از خودش خواستم و ازش ميخوام بهم اعتماد کنه و بدونه ازت خوب مراقبت ميکنم .. برام فرق نداره که پسري يا دختر من فقط ميخوام با نگاه کردن به صورت نازت آروم شم .. ميخوام دستاي کوچولوت رو ببوسمو صورت قشنگت رو ناز کنم… نميدوني با اومدنت چقدرشادمون ميکني …ما خيلي درباره ي تو حرف ميزنيم … وقتي از تو ميگيم غرق شادي و عشق ميشيم…ميدونم از خدا دل کندن سخته اما خواهش ميکنم زودتر بيا .. دوست دارم تو وجودم حست کنم … دوست دارم صداي قلبت رو بشنوم …بيا من خيلي منتظرتم …من عاشقانه صبر ميکنم تا تو آماده ي سفر بشي و بياي پيش ما … پيش پدر و مادري که نديده عاشقتن .. خدايا من هر چي تو زندگي دارم از تو دارم ازت خواهش ميکنم کوچولوي منم بهم هديه بده ..  خدايا همه ي اونايي که ازت ني نيشون رو ميخوان بي جواب نذار..                                               دوبار سقط داشتم😔😔میشه با دل پاکتون برای مادرشدنم صلوات بفرستین                                        خداجونم هیچکسو با پاره تنش امتحان‌نکن حتی اگه اندازه یه کنجده........                                               خداجونم به من فرزندی عطا کن نه لایق من وبندگی ام که لایق خودبی مثالت وبخشندگی ات❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سابقه نداشتم واسه کیست فک کنم باید برم سونو ،حق باتوعه

پری هات قبلن منظم بود

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
دیگه بیشتر از این 😐😐😐 خنده داره ،مگه میشه!!!!!

خو برو دکتر و سونو بده ببین شاید کیست داری

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
اره واقعا ،دیگه دیونه شدم بخدا کاشکی پری بیاد قرصی نمیشناسی زود پری بشم بخورم

من همه اميدم به اين ماهه ولى ميترسم بىبى بزنم، عجله نكن واسه پرى شدن

خبرى خوش بدهد .... كاش كسى ...... گهگاهى
سابقه نداشتم واسه کیست فک کنم باید برم سونو ،حق باتوعه

ان شاءالله که باردار باشی🤩

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

توزمان اقدام تاخیر توپریودی خیلی نشونه خوبیه

نشون میده که رحم داره آماده میشه برای بارداری

من بارداری قبلیم  با دوهفته تاخیرپریود شدم ماه بعدشم باردارشدم

اما نموند

انشاالله که زودمامان بشی وصحیح وسالم بیادبغلت

سلام تمام احساسم….نميدونم دختري يا پسر … ميدونم يه فرشته اي و تو اوج آسمونها زندگي ميکني … دستاي گرم کسي رو سرته که من هر وقت کم ميارم بهش پناه ميبرم…تو پيش خدايي هستي که من تو رو از خودش خواستم و ازش ميخوام بهم اعتماد کنه و بدونه ازت خوب مراقبت ميکنم .. برام فرق نداره که پسري يا دختر من فقط ميخوام با نگاه کردن به صورت نازت آروم شم .. ميخوام دستاي کوچولوت رو ببوسمو صورت قشنگت رو ناز کنم… نميدوني با اومدنت چقدرشادمون ميکني …ما خيلي درباره ي تو حرف ميزنيم … وقتي از تو ميگيم غرق شادي و عشق ميشيم…ميدونم از خدا دل کندن سخته اما خواهش ميکنم زودتر بيا .. دوست دارم تو وجودم حست کنم … دوست دارم صداي قلبت رو بشنوم …بيا من خيلي منتظرتم …من عاشقانه صبر ميکنم تا تو آماده ي سفر بشي و بياي پيش ما … پيش پدر و مادري که نديده عاشقتن .. خدايا من هر چي تو زندگي دارم از تو دارم ازت خواهش ميکنم کوچولوي منم بهم هديه بده ..  خدايا همه ي اونايي که ازت ني نيشون رو ميخوان بي جواب نذار..                                               دوبار سقط داشتم😔😔میشه با دل پاکتون برای مادرشدنم صلوات بفرستین                                        خداجونم هیچکسو با پاره تنش امتحان‌نکن حتی اگه اندازه یه کنجده........                                               خداجونم به من فرزندی عطا کن نه لایق من وبندگی ام که لایق خودبی مثالت وبخشندگی ات❤
نه تنبلی دارم ولی دوماه قبل این تاخیر  گرمی خوردم منظم بود

خو عزیزم تحت نظر دکتر باش ایشالا همگی دامنمون  سبز بشه  

توزمان اقدام تاخیر توپریودی خیلی نشونه خوبیه نشون میده که رحم داره آماده میشه برای بارداری من بارد ...

فدات  بشم ،سه ساله چشم انتظارم

دیگه بریدم ،خسته ام ،کلافه شدم

از خدا فقط مرگـ میخوام😭😭😭😭

فدات  بشم ،سه ساله چشم انتظارم دیگه بریدم ،خسته ام ،کلافه شدم از خدا فقط مرگـ میخوام😭😭😭😭

کامل حس وحالت ومیفهمم😔😔😔😔

بالاخره ماهم مامان میشیم دنیا اینجوری نمیمونه😭😭😭