از وقتی یادم میاد همیشه لج میکره و حرف گوش نمیده .خیلی دلش میخواد منتشو بکشیم سر هر مسئله ای .برای مثال چند بار باید بهش بگیم برو حموم تا بره .اگر نگیم نمیره .باید اروم بگیم همیشه خواهش کنیم .عید به عید دیده بوسی نمیکنه .تا حالا باهم سفر نرفتیم .دختر خونه بودم پول تو جیبی نمیداد.و کلی کار دیگه.از بچگیم تا حالا با این اخلاقهاش داریم سپری میکنیم .واقعا حرص میخوریم نمیدونم چی کنم به کارهاش فکر نکنم .جلوی شوهرمو خانوادش هم ابرومونو برده .بیخیالش بشم بابامه .کارهاشو نمیتونم نادیده بگیرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بابای منم همینجوره خیلی ظالم هم هست دیگه بازش نمیکنم ولی بازم سعی میکنم هیشکی تفهمه بخصوص شوهر و خانوادش.همون پدر هم میشه تاج سر آدم باشه مجبوری گلم چون پدرته دورش بگرد همه چیو به خدا بسپار😔
ای خدا.بابا منم اصلا قدر مامانمو نمیدونه مثل یه آدم باهاش رفتار نمیکنه بد اخلاقه داداشامم بخاطر اخلاقا بابام عقده ای شدن منو آبجیمم سرخورده و افسرده ایم ته دلمون پر از غمه بخاطر کاراش
نمیدونم چه ماهی هست .چون شناسنامه ش واسه داداششه .چی کنیم ما .با همه دعوا داره ،اشغال جمع میکنه با ا ...
وایی انگار داری بابای منو توصیف میکنی با این تفاوت که مدر من وسواس شستشو داره بشدت بد اخلاق دختر یکی یه دونه هستم ولی نه جهاز داد نه خرید کرد نه مول تو جیبی میداد نه کادو عروسی بهم داد...اصلا گور پدر جهاز کادو و پول تو جیبی.مهربون باشه.یه لباسایی میپوشه پاره پوره و قدیمی کفشاش کثیففف نمیداره تمیز کنیم هرچی به خوبی میگیم این لباسارو نپوش ما آبرو داریم زشته جلو شوهرم خیلی خجالت میکشم ولی گوش نمیده پارسال رفتم براش یه دست کت و شلوار و کفش میراهن خریدم دست بهشون نزده...انقدر غصه میخورم که حد نداره