2777
2789
عنوان

توجمع نمیتونم حرف بزنم اصلا

| مشاهده متن کامل بحث + 8207 بازدید | 52 پست
منم بچه بودم خوش صحبتو زبون دراز بودم ولی از بس توجمع حرف زدمو مامانم بم چیز گفت اینطوری شدم

بایدکمرویی روکنارگذاش منم دارم تمرین میکنم از پس خودمون برنیایم میخورنمون

دلبندم بندبندوجودت رابه خدایی بسپارکه بیشتر از من هوایت رادارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ کتابیو بخونم بنظرتون

راستش خودمم کتاب خاصی درین مورد نخوندم.

من کتاب قدرت جذبه رو خوندم ک برا ارتباط خوبه ولی فک نکنم زیاد تاثیری رو حرف زدن داشته باشه.

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
خیلی بده الان کلی از فامیلا شوهرم اومدن خونمون ولی من همش تو اشپزخونم

تو با خونواده شوهرت اینجوری هستی یا کلا با همه.

اخه منم با بعضی ادما اصننننن نمیتونم حرف بزنم مخصوصا خونوادش.

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
بایدکمرویی روکنارگذاش منم دارم تمرین میکنم از پس خودمون برنیایم میخورنمون

دقیقا... 3تاجاری دارم 3تا جادوگر اینقد بهم چیز میگنو اذیتم میکنن با اینکه من از کوچیکترین جاریم 15سال کوچیکترم ولی خیلیییی باهام بد برخورد میکنن توجمع. پیش همه از بدیم میگن هرچی از دهنشون در میاد بم میگن

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟
دقیقا مشکل من اینه ک نمیتونم درست حرف بزنم اصلا جمله بندیم درست نیست

منم تا دوران دیپلم همین طور بودم خیلی کم حرف و خجالتی ۴ تا جمله نمی تونستم بگم 

ولی الان به راحتی تو جمع فامیل شوهر صحبت می کنم! 

اصلا کافیه دو هفته تمرین کنی کامل صحبت کردنت عوض می شه

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...
تو با خونواده شوهرت اینجوری هستی یا کلا با همه. اخه منم با بعضی ادما اصننننن نمیتونم حرف بزنم مخصوص ...

منم با خانوادش اصلا نمیتونم جز سلامو خدافظ حرفی بزنم ولی پیش بقیه هم ساکتمو حرفی نمیزنم ک سوتی ندم یوقت..

یه تمرین دیگه 

طناب بزن چند دقیقه. وقتی به نفس نفس زدن افتادی بایست و شروع کن با صدای بلند کتاب خوندن  نفست که جا آمد  دوباره همین کار تکرار کن 

باعث گی شه یادبگیری حین حرف زدن نفس بگیری و نفس کم نیاری!

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...
بعدش شروع کن جلو آینه کتاب با صدای بلند بخونی هر صفحه که تموم شد کتاب ببند و یه خلاصه ای از همون صفح ...

مرسی فداتشم بابت راهنماییات حتما استفاده میکنم

منم با خانوادش اصلا نمیتونم جز سلامو خدافظ حرفی بزنم ولی پیش بقیه هم ساکتمو حرفی نمیزنم ک سوتی ندم ی ...

همش از تحقیر کردن تو دوران بچگیه😢

توذوقی زدن و...

باید ب خودت جرات حرف زدنو بدی حتی اگه سوتی هم بدی باید بگی بدرک.اولاش سوتیات زیاده ولی کم کم کمتر میشه.

قبل اینکه ی جمله بگی اول تو ذهنت چندین بار تکرارش کن بعد ب زبون بیار

مرسی فداتشم بابت راهنماییات حتما استفاده میکنم

دو هفته روزی نیم ساعت انجام بدی این تمرینات کلی تغییر می کنی!

سعی کن کتاب ضرب المثل و داستان های کوتاه زیاد بخونی برای حرف زدن تو جمع خیلی به کار میاد و سخن شیرین تر می کنه!

همش از تحقیر کردن تو دوران بچگیه😢 توذوقی زدن و... باید ب خودت جرات حرف زدنو بدی حتی اگه سوتی هم ب ...

خانواده ی شوهر من مخصوصا جاریام فقط بلدن دیگرانو مسخره کنن برعکس من ک حتی واسه دشمنامم دلسوزی میکنم.. میترسم سوتی بدم دیگه همش مسخرم کنن.. الان اینقد دلم گرفته دلم میخواد برم جایی ک هییییچ کسی نباشه هیچ انسانیو نبینم تابخوابم باهاش حرف بزنم

دقیقا... 3تاجاری دارم 3تا جادوگر اینقد بهم چیز میگنو اذیتم میکنن با اینکه من از کوچیکترین جاریم 15سا ...

باید خودت شروع کنی کتابواینابی فایدس منم ترس ازاین دارم که حرف بزنم مسخرم کنن یادعوام خیلیارومیبینم سرزبون دارن منم حسودیم میشه بهشون ولی ترسوازخودمون دور کنیم همه چی حله به نظرم به کلاسی برو من مطب تزریقات می رفتم باادمهای زیادی معاشرت داشتم بهترشدن شخصیت هرکس دستت میاد میتونی باهاش مثه خودش بحرفی اگه یباربدون ترس جواب بدی انرژی پیگیری بعدیارم راحتترسرمیکنی

دلبندم بندبندوجودت رابه خدایی بسپارکه بیشتر از من هوایت رادارد
دو هفته روزی نیم ساعت انجام بدی این تمرینات کلی تغییر می کنی! سعی کن کتاب ضرب المثل و داستان های کو ...

حتما میگیرم این کتابارو.. واقعا دیگه نمیتونم با این اوضاع زندگی کنم. همش از ادما فراریم