2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تصمیم ن راه حل بگیدیچی جزطلاق نمیدونم یجوری راهنمایی کنید

من دچار طلاق عاطفي شدم،ميخوام رو پاي خودم وايسم،ميخوام كاري كه احساس ميكنم درسته و دوست دارم انجام بدم،ديگه كوش ب فرمانش نخواهم بود از وظايفم كم نميزارم ولي برام اهميتي نداره بود و نبودش

خانواده منم همینو گفتند من راه دوم رو برای زندگی خودم انتخاب کردم و برگشتم قوی تر محکم تر خودمو عوض ...

اخ ایناعوض نمیشن عوضی ترمیشن 

یبارگوش دادم حرفشون برگشتم الان نصف وسایل خونم شکستس والانم اوارم من ازخونم انداختن بیرون طلاقم نمیدن شوهرمم فراریع

[QUOTE=80237882]بدبختی من اینه ک طلاق دوس ندارم واون ادمم دیگ دوست 

هعییی خواهر !منم از خدامه همین الان بگه پاشو بریم طلاقتو بدم 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
مشکل اینه توخانوادشون زن حق نداره شوهرینی ارباب وزن برده وحق اعتراض نداره سنتی ان بیش ازحد

رفتين مشاوره؟؟اگه اخرين راهم رفتى واسه درست كردنش و درست نشه طلاق خوبه..وگرنه اگه تا اخر عمرت باهات بد رفتارى كنن وفكر كنن برده اى افسردگى ميگيريم خودتم واسه خودت احترام قائل نميشى

ميشه براى باردار شدنم يه صلوات بفرستيد🙏🏻

من تاپیک قبلیتو خوندم. موندن با این آدم دیونگی محضه. تا بچه نداری خودت خلاص کن. ادم به هر قیمتی نباید زندگی کنه. حتی پدر شوهرت هم تو رو کتک زده و شوهرت از تو دفاع نکرده اونوقت تو به چی اون مرد اتکا میکنی. مردی که زنش رو دوست داشته باشه دست روش بلند نمیکنه و جلوی بقیه ازش دفاع میکنه

من تاپیک قبلیتو خوندم. موندن با این آدم دیونگی محضه. تا بچه نداری خودت خلاص کن. ادم به هر قیمتی نبای ...

شوهرم ی ادم پول پرسته میگه اگ میخوای خانوادم ول کنم بگوخانوادت خرجم بکشن

کل طلاهام فروخت بازم دست بردارنبود