2777
2789
عنوان

میترسم

189 بازدید | 15 پست

من زگیل تناسلی دارم و میترسم از سرطان...فکر اینکه به همسرمم انتقال داده باشم ناراحتم میکنه...

دلم میخاد روزی از روی زمین پر بکشم و بروم به سمت پاکی مطلق..دلتنگ خدا هستم دلتنگ اغوش خدا هستم ..دلم با او خوب است دلم را نمیشکند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب برو دکتر 

باید برم ازمایش ببینم پرخطره یانه..

دلم میخاد روزی از روی زمین پر بکشم و بروم به سمت پاکی مطلق..دلتنگ خدا هستم دلتنگ اغوش خدا هستم ..دلم با او خوب است دلم را نمیشکند 
چجوری گرفتی😳؟

نمیدونم بعد از زایمان طبیعی چن ماه بعدش دیدم یکم باد کرده لبه ی ناحیه ی تناسلیم....بعداز چندین ماه فهمیدیم زگیل هس

این ینی چی من نمیدونم ینی چی چ علایمی داره دلیلش چیه 

روی ناحیه ی تناسلیت گوشت اضافی خال مانند در میاد

نمیدونم بعد از زایمان طبیعی چن ماه بعدش دیدم یکم باد کرده لبه ی ناحیه ی تناسلیم....بعداز چندین ماه ف ...

خب ممکنه شما از شوهرت گرفته باشی عزیزم...از دکتر پرسیدی؟

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
دلیلش چی میتونه باشه .ببخشید ینی سرطان محسوب میشه ؟ایشالا مشکلت رفع میشه عزیزدلم

ضعف سیستم ایمنی دلیلش هس ..وجود ویروس hpv که اغلب با ایجاد زگیل تناسلی خودشو نشون میده...و اگر از نوع پر خطر باشه منجر به سرطان دهانه رحم و غیره میشه

خب ممکنه شما از شوهرت گرفته باشی عزیزم...از دکتر پرسیدی؟

شوهرم هیچ زگیلی نداره..من داشتم و نمیدونستم چی هس بی تفاوت رابطه ی جنسی داشتیم تا اینکه رفتم دکتر تشخیص داد زگیل هس..نوشت برا ازمایش ..هنوز جوابش نیومده

شوهرم هیچ زگیلی نداره..من داشتم و نمیدونستم چی هس بی تفاوت رابطه ی جنسی داشتیم تا اینکه رفتم دکتر تش ...

آهان...ایشالا که چیز مهمی نیست گلم...

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤