2777
2789
عنوان

تیپ عید 😆😆

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی سوال اینا خجالت نمیکشی واقعا همه جاشون دیده میشه،اون پاهاش سفید .....

خخخخ الان میان میخورنم میگن زنا چ دقت میکنن،کلی چرت و پرت

در کل واسم جای سوا چطور حاضر همه ببیننشون

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
هر کس مدل خاصی هست 

اما رنگش قشنگ من این مدل شلوار رو.میپسندم،اما ن پاها رو😀

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
هر کس مدل خاصی هست 

من امسال خیلی کارا قراره بکنم کلا یه تغییر اساسی ب خودم میدم زیاد ب تیپ و اینجور چیزا توجه نمیکردم مث پیر زنا اما میخوام یه تغییری کنم یه تیپ شیک بزنم همیشه اسپورت بودم همه کفشام کتونیه  ؛ میخوان بینیمن عمل کنم از این ورم چون عروسیم نزدیکه ابرو و موهامو رنگ میکنم کلا تغییر میکنم خدا کنه اونجوری ک میخوام شه

♡مثل برف باش ؛ زیبا ولی سرد♡
من ازونجایی که ۱۵ کیلو یهو چاق شدم و لباسام برام تنگ شدن برا تنبیه خودم بازار نمیرم قصد دارم برا عید ...

گلم  تو میتونی قرص مصرف کنی تو اینستا برو تو پیج محمد گیاهی قرص های لاغریشون عالیه من چند تا از اشناهام ازشون استفاده کرده تو یه ماه یه ده کیلو کم میکنی 

♡مثل برف باش ؛ زیبا ولی سرد♡

من یه تیپم مانتو کرم با روسری کرم نارنجی و کیف نارنجی و شلوار جین

یه تیپم هم مانتو مشکی زیر زانو با شلوار مشکی قد 90 و کیف بلک لایت و روسری نقره ای و کفش مشکی

یه تیپم هم مانتو کاربونی با شال و کیف زرد و شلوار جین

خریدام رو کردم فقط شلوار جین نگرفتم