2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست میگن بخشنامه اومده که ۳ تا تزریق و یه قطره باید بچه ها انجام بدن برای ۱۸ ماهگی؟

تازع میشنوم.

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!
راست میگن بخشنامه اومده که ۳ تا تزریق و یه قطره باید بچه ها انجام بدن برای ۱۸ ماهگی؟

نمیدونم ولی از بهداشت با من تماس گرفتن که دخترمو ببرم برای واکسن فلج اطفال. چون گفتن زمان دخترم فقط قطره بوده و الان واکسن وارد شده باید تزریق بشه. فردا میبرمش

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
الان گفتن متولدین ۹۵ به بعد باید دو تا به پا و یه دونه به دست بزنن

دختر منم متولد ۹۵ هست. احتمالاً همون واکسن فلج اطفال باید باشه. من اطلاع دیگه ای ندارم.

نمیدونم ولی از بهداشت با من تماس گرفتن که دخترمو ببرم برای واکسن فلج اطفال. چون گفتن زمان دخترم فقط ...

واکسن فلج اطفال خیلی خوبه پسر من که اصلا گریه نکرد.سوزنش خیلی ریزه و اصلا درد نداره نگران نباش

واکسن فلج اطفال خیلی خوبه پسر من که اصلا گریه نکرد.سوزنش خیلی ریزه و اصلا درد نداره نگران نباش

تب نداره؟ قبلش قطره استا بدم؟ خودم فکر نمی کنم تب داشته باشه چون به هر حال قطره اش رو طی دو سال گذشته دریافت کرده.

تب نداره؟ قبلش قطره استا بدم؟ خودم فکر نمی کنم تب داشته باشه چون به هر حال قطره اش رو طی دو سال گذشت ...

من برا ۴ ماهگی رو زدم که دوتا بود یکیش فلج بود یکی هم پنجگانه تب داشت

اما بعید میدونم فلج تنها تب داشته باشه مثل قطرشه حتما.

بپرس به نظرم