2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل من تنبلی.شوهرمم 80 درصد اسپرمش پوچ.والا نمیدونم سر در نمیارم

تو که شوهرت ۸۰ در صد اسپرماش صفره برو آی وی اف کن با آی یو آی سخت میشه جواب گرفت حتما با پزشکت صحبت کن با آی وی اف هم ۴۰ در صد شانس بارداری وجود داره 

من میخوام جنین اهدایی بگیرم چون شوهرم اسپرم نداره 

تو که شوهرت ۸۰ در صد اسپرماش صفره برو آی وی اف کن با آی یو آی سخت میشه جواب گرفت حتما با پزشکت صحبت ...

اوووو میگم پ ای یو اف شما برای همون جنین اهداییه که زیاده خرجش...جنین اهدایی منظورت اسپرم؟که با تخمک شمل  لقاح میکنن؟من شوهرم اسپرم اهدایی نمیزاره.

اوووو میگم پ ای یو اف شما برای همون جنین اهداییه که زیاده خرجش...جنین اهدایی منظورت اسپرم؟که با تخمک ...

نه من خودم اسپرم اهدایی دوس ندارم 

جنین اهدایی یعنی از یه زوج دیگه که با ای وی اف بچه دار شدن و چن تا جنین اضافه ازشون مونده میدن به زوج هایی مثل ما 

من خودم سالمم ولی همسرم اسپرم نداره بنابراین من با جنینی که از مرکز میگیرم اگر خدا بخاد باردار میشم

من تنبلی دارم عزیز اگه شوهرم قوی بود نه کار ب ای یو ای نمیکشه....مشکل من شوهرم ک ضعیفه.تنبلی برطرف م ...

منم تنبلی دارم ولی شوهرمم مشکل داره قرص هم مصرف کردم کلومفین و پرژسترون دوفاستون ال دی برا تنظیم پریود ولی خوب بعد قطعش نامنظمیم هست دکتر بهم گفت اگه با دارو نتیحه نگرفتین ای یو ای میکنید 

نمیدونید هزینه اش چقده و چند در صد احتمال بارداری وجود داره

منم تنبلی دارم ولی شوهرمم مشکل داره قرص هم مصرف کردم کلومفین و پرژسترون دوفاستون ال دی برا تنظیم پری ...

منم مثه شمام...اون قرصلی شمارو هم خوردم ج نگرفتم اینسری بهم لتروزول داده با امپول و پودرای تقویتی.اگر جواب نده ای یو ای میکنم...ای یو ای اسپرم مرد رو میگیرن شستشو میدن تقویت میکنن با استفاده از سرنگ یا لوله باریک وارد رحم زن میکنن.البته روز تخمک گذاری..هزینش بین 1 میلیون تا 3 میلیون فک کنم بعضی جاها متغییره.احتنال اینکه با ای یو ای حانله بشی 20 تا 25 درصده...البنه من دکترم گفت چون بیشتر مشکل از شوهرم احتنالا با ای یو ای  باردار بشم....راسی برای تنبلی تخمدان دکتر بهم پودر اینفولیک داد واقعا عالیه

منم تنبلی دارم ولی شوهرمم مشکل داره قرص هم مصرف کردم کلومفین و پرژسترون دوفاستون ال دی برا تنظیم پری ...

راسی از نظر غذایی هم رعایت کنید..مرغ و گوشت گوساله نخورید ماست و دوغ نخورید .چای زنجبیل دارجین و زعفران  دم کن شبی یک استکان خودت و هنسرت بخور...ابگوشت پر نخود زیاد درست کن بخورید کلا ابگوشت خیلی خوبه .

منم مثه شمام...اون قرصلی شمارو هم خوردم ج نگرفتم اینسری بهم لتروزول داده با امپول و پودرای تقویتی.اگ ...

من کاش فقط همین بود جدیدا رفتم دکتر معاینم کرد گفت زگیل داری اول هم باید اون درمان شه  کم مشکل بود اینم اضاف شد