من تنبلی دارم عزیز اگه شوهرم قوی بود نه کار ب ای یو ای نمیکشه....مشکل من شوهرم ک ضعیفه.تنبلی برطرف م ...
منم تنبلی دارم ولی شوهرمم مشکل داره قرص هم مصرف کردم کلومفین و پرژسترون دوفاستون ال دی برا تنظیم پریود ولی خوب بعد قطعش نامنظمیم هست دکتر بهم گفت اگه با دارو نتیحه نگرفتین ای یو ای میکنید
نمیدونید هزینه اش چقده و چند در صد احتمال بارداری وجود داره
منم تنبلی دارم ولی شوهرمم مشکل داره قرص هم مصرف کردم کلومفین و پرژسترون دوفاستون ال دی برا تنظیم پری ...
منم مثه شمام...اون قرصلی شمارو هم خوردم ج نگرفتم اینسری بهم لتروزول داده با امپول و پودرای تقویتی.اگر جواب نده ای یو ای میکنم...ای یو ای اسپرم مرد رو میگیرن شستشو میدن تقویت میکنن با استفاده از سرنگ یا لوله باریک وارد رحم زن میکنن.البته روز تخمک گذاری..هزینش بین 1 میلیون تا 3 میلیون فک کنم بعضی جاها متغییره.احتنال اینکه با ای یو ای حانله بشی 20 تا 25 درصده...البنه من دکترم گفت چون بیشتر مشکل از شوهرم احتنالا با ای یو ای باردار بشم....راسی برای تنبلی تخمدان دکتر بهم پودر اینفولیک داد واقعا عالیه
منم تنبلی دارم ولی شوهرمم مشکل داره قرص هم مصرف کردم کلومفین و پرژسترون دوفاستون ال دی برا تنظیم پری ...
راسی از نظر غذایی هم رعایت کنید..مرغ و گوشت گوساله نخورید ماست و دوغ نخورید .چای زنجبیل دارجین و زعفران دم کن شبی یک استکان خودت و هنسرت بخور...ابگوشت پر نخود زیاد درست کن بخورید کلا ابگوشت خیلی خوبه .