2777
2789

لطفا اگه کسی هست که تجربه سقط نشدن جنین پس از مصرف سیتوتک رو داشته جواب بده ...

من در هفته ۶ و ۸ . دوبار ۴ شیاف واژینال و ۲ تا زیر زبونی استفاده کردم . با وجود خونریزی و لخته . جنینم نیوفتاد و سونو گف مشکلی نداره . 

وقتی دیدم بعد دوبار استفاده سقط نشد پشیمون شدم واقعا . سرزنش و دلیل سقط نپرسید . الان تو هفته ۱۳ ام هستم . سونو و ازمایش nt انجام دادم و تا اینجا مشکلی نداشت . میخوام بدونم کسی با شرایط من بوده ک بچه سالمی داشته باشه ...همش میترسم ک بچم ناقص شده باشه ک تو سونو هفته ۱۸ ملوم میشه ....توروخدا اگ کسی تجربه سقط نشدن رو داشته بگه بچش سالمه یا نه ... طرز مصرف و هفته ای ک شیاف مصرف کرده رو هم بگه ...ممنونم 

انشالله چیزی نشده، میدونم که نگرانی ولی همین که علائمی مثل خونریزی نداری نشونه ی خوبیه. سنوی ان تی هم که خوب بوده.

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر من تا شیش ماهگی دخترش تلاش کرد بندازه حتی امپولم‌زد نیوفتاد الانم مشکل نداره ۱۶ سالشه

خدا حفظش کنع . اخه من ده تا تو هفته های حساس مصرف کردم . خیلی میترسم

انشالله چیزی نشده، میدونم که نگرانی ولی همین که علائمی مثل خونریزی نداری نشونه ی خوبیه. سنوی ان تی ه ...

خوبم و هیچ علائم بدی هم ندارم خداروشکر ... برام دعا کنین توروخدا ...

اگر واقعا میخای بندازیش 

یه شب هر نیم ساعت هم زمان سایتوتک زیر زبان و واژینال بزار حدودا ۶ تا میخاد بزاری تا دفع بشه اما اگ مقاوم باشه دفع نمیشه و تعداد بیشتری نیازه اینقد هس نیم ساعت نیم ساعت تکرار کن تا درد توی دلت بپیچه بعد یهو کلی خون ازت میاد و چند تیکه ولی باز باید تلاش کنی چون برای دفع شدن کامل بچه نیازه یک تیکه بزرگ و ۳تیکه کوچیک ازت دفع بشه

اگر واقعا میخای بندازیش  یه شب هر نیم ساعت هم زمان سایتوتک زیر زبان و واژینال بزار حدودا ۶ تا ...

دیگه قصد سقط ندارم . همون دو بار هم کلی درد و خونریزی و لخته داشتم ...

فقط میخواستم بدونم با شرایط کسی بوده مثل من ک بچش سالم باشه . الان همه نگرانیم بابت سالم بودنشه .‌.الان این کوچولو رو از هر چیزی بیشتر دوست دارم ....