2777
2789
خدا واست نگهش داره  دستت راستت رو سر ما  بعد از 21 روز تاخیر بعد بی بی مثبت شد؟؟

مرسی انشالله ک به همین زودی باردار میشید همتون بزار کامل برات توضیح بدم گلم 

بعد از 21 روز تاخیر  آزمایش دادم منفی بود بعد قرار شد برم آمپول بزنم ک پریود شم هی امروز فردا تا شد یه هفته و باز ی بی بی چک زدم ک همون بود ک شب من منفی بود و صب مثبت ولی همون روز رفتم آزمایش دادم بتام 200 بود و باردار بودم .بعدا ک واسه مراقبت بارداری رفتم دکتر برام سونو تشکیل قلب نوشت چون طبق تاریخ آخرین پریود اونموقع باید قلبشم تشکیل شده بود دیگه باورت میشه رفتم سونو دادم گفت خانوم هیچ نشانه ای از بارداری تو رحم شما نیست احتمالا خارج رحمی هست😩😩 برگشتم پیش دکتره فورا نامه بستری داد واسه سقط گفت خارج رحمیه الانم بزرگ شده لوله هاتو از دست میدی از مطب اومدم بیرون نامه رو پاره کردم رفتم خونه فرداش رفتم دوباره تیتر بتا دادم ک دیدم دو برابر شده مطمئن شدم دیگه رفتم ی دکتر دیگه اون واسه چند هفته بعد سونو نوشت بالاخره رفتم و صدای قلبشو شنیدم 😍😍😍😍😍 الانم با اجازت کل خونه رو به هم ریخته هرچیزی و از هرجای خونه دیده آورده انداخته دور من 😂😂😂😂😂

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد اتفاق میفته عقب بندازم 

اتفاقا منم اینجوری بودم 😃

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
زعفرون دم کرده خیلی گرمه حامله باشی سقط میشه

حالا من چه گلی به سر بریزم.میترسم دوباره بی بی چک بزنم مثبت بشه😭😭😭😭

آنان که سر مستی ما طعنه زنانندبگذار بمانن به خماری که ز ما هیچ ندانند
الان خوب شدی؟

نه والا الان دخترم 9 ماهشه باور کن ماه پیش دقیق 25 روز پریود بودم 😕 بعد الان یکماه گذشته و خبری نیست 😐کلا به هم ریختم

بچه دوس نداری؟

دوس دارم.ولی بچم هنوز ۱سال و ۲ماهشه.بعدم من دوس داشتم این یکی طبیعی باشه اون سزارین بود

آنان که سر مستی ما طعنه زنانندبگذار بمانن به خماری که ز ما هیچ ندانند
دخترت شیرخشکیه؟

نه شیر خودمو میخوره

بهم خوردگی پریودیت برای همینه

کاش همون به هم خوردگی باشه وگرنه من دیگه میمیرم چون با همین یکی پوکیدم 😫😫😫😫