2777
2789
عنوان

اگه بخواین بین این سه شغل یکی رو انتخاب کنید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 35 پست

من ١٥ سال تدريس كردم. الان تو يه وزارت خونه رسمي هستم. تدريس ١٠ برابر بيشتر انرژي مي گيره و خقوقش كمه!!!!!! كارمند بهداشت هم فكر نكنم حقوق خوب باشه و با ارباب رجوع سروكارت زياده. در نتيجه بهزيستي بهتره

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ١٥ سال تدريس كردم. الان تو يه وزارت خونه رسمي هستم. تدريس ١٠ برابر بيشتر انرژي مي گيره و خقوقش كم ...

لطف میکنی دوستیمو قبول کنی بیای خصوصی سوال دارم 

دوستان تمنا دارم برای رفع گره های زندگیم دعا کنید من قابل نیستم انگار 

الان همه میگن معلمی چون تعطیلیش زیاده که خیلیم خوبه برا خانوم ولی در نظر بگیر حقوقش خیلییی کمه مثلا من از معلمی که۲۰سال سابقه داشت پرسیدم۲۲۰۰میگرفت

جای پیشرفتش خیلی کمه یا اصلا نداشته باشی احتمال زیاد

به علاوه تو۳۰سال باید یه درس تکراری هرروز بگی...اینا رو گفتم که با چشم باز انتخاب کنی

من کارمند بهداشتو بیشتر میپسندم..خوب فکر کن عزیزم

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
الان همه میگن معلمی چون تعطیلیش زیاده که خیلیم خوبه برا خانوم ولی در نظر بگیر حقوقش خیلییی کمه مثلا ...

مهاله 2200 الان من مهر میخوام برم سرکار کم کمش 2 برام حکم میزنن همسرم 18 سال سابقست 3 میگیره مدیر و معاونم باشی با این سابقع 3500 حتمیه عیدم افزایش بیاد 4 

ولی اونا که میگن معلمی چون تایم بیکاریش زیاده من خیلی برا وجدانتون نگرانم.ببخشیدا.ولی اولا معلمی شغل بسیار مهم وسرنوشت سازیه هرکسی نباید واردش بشه اگه واقعا کار با بچه ها رو دوست دارین برین سراغش.دوما اگه میبینین یک سری ایام رو معلما تعطیلن اینا اگه سر کلاس واقعا معلم باشن باید این تعطیلات رو داشته باشن که مغزشون یکم استراحت کنه وگرنه دیوانه میشن.

صدسال ره مسجد ومیخانه بگیری....عمرت به هدررفته اگر دست نگیری....بشنو ازپیرخرابات تواین پند....هردست که دادی زهمان دست بگیری
ولی اونا که میگن معلمی چون تایم بیکاریش زیاده من خیلی برا وجدانتون نگرانم.ببخشیدا.ولی اولا معلمی شغل ...

واقعا تایم بیکاریش زیاد نیست تو اون تایم بیکاری باید حتما مطالعه باشه که به روز بشه اطلاعات و از بچه های مردم شرمنده نشی مخصوصا مقطع دبیرستان

من از الان استرس مهرو دارم خیلی چیزا هست باید مطالعه کنم و پاورپوسنت آماده کنم 

مهاله 2200 الان من مهر میخوام برم سرکار کم کمش 2 برام حکم میزنن همسرم 18 سال سابقست 3 میگیره مدیر و ...

والا چیزی بود که دیدم و شنیدم...بعدم یه مقدار حقوقت بابت یه سری چیزا میره عزیزم...

مگه با تدریس خصوصی و این چیزا زیادش کنی که دیگه نمیشه گفت تعطیلیش زیاده

مدیر و معاون شدنم به این سادگی نیست پارتی میخواد شاید بعد۲۰سال بشه ادم اونم تازههه برسه به۳/۵یا۴!!

من نظرمو به استارتر گفتم که تصمیم بگیرن

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
والا چیزی بود که دیدم و شنیدم...بعدم یه مقدار حقوقت بابت یه سری چیزا میره عزیزم... مگه با تدریس خصو ...

اتفاقا تو اموزش و پرورش مدیر معاون شدن راحته معلما نمیرن چون باید تابستونم بری سرکار و کلی مسئولیت به اون 500 بیشترش نمی ارزه

به همسر من حتی معاون مالی اداره هم پیشنهاد شد با 1 میلیون حقوق بیشتر ولی واقعا نمی ارزه تایم کاریش زیاده و کلی استرس  و مسئولیت

والا چیزی بود که دیدم و شنیدم...بعدم یه مقدار حقوقت بابت یه سری چیزا میره عزیزم... مگه با تدریس خصو ...

دیگه استخدامی اموزش پرورشی وجود نداره به نظرم اینا هی دنبال بهونن فقط از تربیت معلم بگیرن من امسال قبول شدم فکر کنم ما اخریاش بودیم

الان ازمون دستگاههای اجرایی امروز ثبت نامش شروع شد ولی اموزش پرورش اگهی نداد متاسفانه معلم حق التدریسیم واقعا نمی ارزه چیزی نمیدن 

اتفاقا تو اموزش و پرورش مدیر معاون شدن راحته معلما نمیرن چون باید تابستونم بری سرکار و کلی مسئولیت ب ...

نمیدونم والا چون یکی از اشنا ها مدیر یه دبیرستانه به این سادگیم نیست وگرنه همه مدیر میشدن چون به هرحال خیلی فرق داره با معلمی...حالا گیرم مدیرم بشه بحث سر حقوقشه که با این همه استرس و مسئولیت و بچه های نسل جدید که من واقعا دیدم ادم جرات نمیکنه بره مدرسه انقد توهین میکنن...با این وجود حقوقش کمه

دیگه استخدامی اموزش پرورشی وجود نداره به نظرم اینا هی دنبال بهونن فقط از تربیت معلم بگیرن من امسال ق ...

ایشالا موفق بشی خانم معلم عزیز  

نمیدونم والا چون یکی از اشنا ها مدیر یه دبیرستانه به این سادگیم نیست وگرنه همه مدیر میشدن چون به هرح ...

موافقم معلمم باشی باید بری شهرهای کوچیک و روستاها که بیشتر احترامتو دارن 

من که باید برم تو یه شهرستان کوچیک زندگیم کنم نمیدونم چقدر سختی داره خدا خودش کمک کنه