2777
2789
عنوان

بارداری و تنبلی تخمدان

202 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

من ۲۷ سالمه

و مدت هفت هشت ماهه که پیشگیری از بارداری نمیکنم

تقریبا ماه‌پیش ازمایش دادم چون عادتم بعداز قطع قرص ال دی خیلی بهم ریخت

ذخیره تخمدان و هورمونام خوب یود همگی

ولی دکتر باسونو متوجه تنبلی تخمدان شد

سونو روز پانزدهم از عادتمم نشون دهنده این بودکه این ماه تخمک نداشتم 

دکتر دارو نوشتن که‌نگرفتم هنوز ولی یکیش انپول سینال اف

قرص ویتامین ای

و قرص دارچین بود

و ازم خواستن ورزش و کاهش وزن انجام بدم

اصلا دکترم حرفی از ناامیدی نزد

ولی به نظرتون باردارمیشم؟

کسی بوده درشرایط من؟

عزیزم الان نصف خانوما تنبلی دارن

اگه واقعا پیگیری کنی نتیجه میگیری ولی اگه کوتاهی کنی و رعایت نکنی بارداریت خیلی سخت میشه 

ورزش و تغذیه سالم و کاهش وزن علاج کارته و اینکل داروهاتو مرتب مصرف کنی 

عجیبه متفورمین بهت نداده متفورمین داروی تنبلی هاست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم الان نصف خانوما تنبلی دارن اگه واقعا پیگیری کنی نتیجه میگیری ولی اگه کوتاهی کنی و رعایت نکنی ...

عزیزم متفورمین داروییه که خودم مصرف میکنم مرتب چون دیابت نوع دودارم ولی کنترل شده و درحد نرماله

متاسفانه خود تنبلی تخمدان باعث اضافه وزن و حتی دیابت میشه 

عزیزم متفورمین داروییه که خودم مصرف میکنم مرتب چون دیابت نوع دودارم ولی کنترل شده و درحد نرماله متا ...

ای وای پس ورزش یادت نره حلقه بخر روزی نیم ساعت تو خونه حلقه بزن یا روزی یه ساعت پیاده روی کن

ولی درکل تنبلی تخمدان نازایی محسوب نمیشه با دارو نهایتا نتیجه میگیری ان شاءلله

وای مرسی از دلداریت 

خدااز دهنتون بشنوه 

ولی وقتی دیدم تنبلی دارم ترس افتادبه دلم که دیر نشه 

یا نجبوربه ای وی اف و اینچیزا نشم 

وای مرسی از دلداریت  خدااز دهنتون بشنوه  ولی وقتی دیدم تنبلی دارم ترس افتادبه دلم که دیر ...

نه بابااااا نگران نباش ممکنه یکم اذیتت کنه و منتظرت بذاره و هی بخوای بری دکتر ولی به آی وی اف نمیکشی

منم تنبلی دارم یه ساله اقدامم اوایلش شدید بود الان با دارو خفیف شده هر ماه تخمک خوب میسازم دکترم میگه تا تابستون باردارم ان شاءلله ولی من شوهرمم آز داد مشکلی نداشت یه مدت اگه نتیجه نگیری شوهرتم باید بره آز

نه بابااااا نگران نباش ممکنه یکم اذیتت کنه و منتظرت بذاره و هی بخوای بری دکتر ولی به آی وی اف نمیکشی ...

مرسییی خدا کنه

ان شاالله هرچه زودتر شماهم بارداربشین یه نینی سالم و صالح و خوشگل بیارین

بله انفاقا برا شوهرمم ازمایش اسپرم نوشتن البته خودش گفت ازمایش نطفه س

نمیدونم همونه یانه 

که‌هنوز انجام ندادیم

هزینه ش بدون دفترچه بالاس؟

مرسییی خدا کنه ان شاالله هرچه زودتر شماهم بارداربشین یه نینی سالم و صالح و خوشگل بیارین بله انفاقا ...

والا آز شوهر من آزاد شد ۲۶ تومن🙂

تو آزمایشگاه خصوصی تازه

زودتر انجام بده تکلیفتون زودتر معلوم میشه اگه خدایی نکرده مشکلی باشه مردا مثل زنا نیستن که سریع به دارو جواب بدن دکتر برای سه ماه دارو مینویسه و اقدام رو عقب باید بندازین ان شالله که سالم باشن

والا آز شوهر من آزاد شد ۲۶ تومن🙂 تو آزمایشگاه خصوصی تازه زودتر انجام بده تکلیفتون زودتر معلوم میش ...

جدی چه خوبِ قیمتش چه عجب

وای که چقد همه چیز بخصوص داروها گرون شده 

هرباردکتر رفتنم با داروها زیر چهارصد نمیشه 

این ماه که پونصد شده 

مرسی عزیزم 

حتماپیگیرش میشم 

ان شاالله که‌شماهم به حاجت دلتون برسین

وای خداراشکر میکنم که دوستان نیومدن‌نا امیدت‌کنن استارتر 

منم تنبلی دارم اینجا ی سوال پرسیدم یکی اومد گفت اره مجبوری از تخمک اهدایی استفاده کنی واااای داغونم کرداااا  سریع رفتم‌دکتر .دکترم کلی دعوام کرد که چرا تو فضای مجازی اعتماد میکنی به هر حرفی اصلا حرفش درست‌نیست و کلی دلداریم دارم 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
وای خداراشکر میکنم که دوستان نیومدن‌نا امیدت‌کنن استارتر  منم تنبلی دارم اینجا ی سوال پرسیدم ی ...

الهی عزیزم 

حالتو درک میکنم

منم که‌جدیدا برام جدی شده باردارشدن خیلی غصه میخورم 

بااینکه یک کلمه‌هم دکتر حرف بدی نزد 

خیلی با ارامش‌گفت این ماه تخمک بالغ نداری

داروهاتو استفاده کن

ورزش بکن 

وزنتو بیارپایین

بااین حال هنوزم دلم پر از غصه س

کلا ادم عجولیم

وای خداراشکر میکنم که دوستان نیومدن‌نا امیدت‌کنن استارتر  منم تنبلی دارم اینجا ی سوال پرسیدم ی ...

از خدامیخوام هرچه زودتر نتیجه بگیرین و بارداری رو تجربه کنید  و به سلامتی به اخر برسونین

از خدامیخوام هرچه زودتر نتیجه بگیرین و بارداری رو تجربه کنید  و به سلامتی به اخر برسونین

همچنین عزیزم .نگران نباش استرس نداشته باش انشاالله که نتیجه میگیری من تا حالا یکبارم اقدام نکردم تازه میخوام اقدام کنم براهمین انقدر از حرف اون خانم ترسیدم 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم