2777
2789
عنوان

کسی اطلاع داره؟

55 بازدید | 8 پست

سلام

خانوما تست کومبس غیرمستقیم تو بارداری واسه چیه؟ کسی هست که این آزمایش رو داده باشه؟

دختر قشنگم! قلب مامان! خوش اومدی به زندگیمون❤❤❤ مامان فدای دست و پاهای کوچولوت بشه😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره من دادم میخوان مطمئن شن که به آمپول روگام احتیاج داری یانه

ممنونم بالاخره یکی جواب داد😁 یعنی الان واسه من نتیجش منفیه دیگه لازم نیست رگام بزنم؟

دختر قشنگم! قلب مامان! خوش اومدی به زندگیمون❤❤❤ مامان فدای دست و پاهای کوچولوت بشه😍😍😍
ممنونم بالاخره یکی جواب داد😁 یعنی الان واسه من نتیجش منفیه دیگه لازم نیست رگام بزنم؟

نمیدونم عزیزم.حتما به دکترت نشون بده

من خودم مثبت بودم و شوهرمم مثبت ولی این تستو دادم

واسه منم جوابش منفی شد

احتمالا خواستن ببینن rh شوهرت رو گروه خون بچه هم تاثیر گذاشته یا نه

منم تو بارداری اول بدون کومبس روگام زدم، تو بیمارستان بعد از زایمان تست کمبس گرفتند و دوباره بهم رگام زدند، تو بارداری دومم برای رگام تست ازم گرفتند و بعد برام رگام تجویز کردند، نتیجه تست رو نمیدونم اگه منفی بود میزدند رگام رو یا اگه مثبت بود!

نمیدونم عزیزم.حتما به دکترت نشون بده من خودم مثبت بودم و شوهرمم مثبت ولی این تستو دادم واسه منم جو ...

آره نشون میدم حتما. ممنون از کمکت🌷🌷🌷

منم تو بارداری اول بدون کومبس روگام زدم، تو بیمارستان بعد از زایمان تست کمبس گرفتند و دوباره بهم رگا ...

منم تو بارداری اولم که سقط شد بدون آزمایش آمپول رو زدم. خیلی ممنونم