2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت بعد از 2 سال و یک ماه... 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5360 بازدید | 174 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بتا روزای چند سیکلو دادی و چند بود؟؟

یک روز بعد موعدم ۴ دی بعداز ڟهر ازمایش دادم اما معمولی بود ۸۶.۱۱ بود

۸ دی بعداز ظهر بتا تیتر دادم ۱۳۲.۵

۱۶ دی صبح بتا تیتر دادم۴۴۶ بود

باورم. نمیشه😭😭😭 شوهرم اسپرمش ضعیف بود منتظر بودم پریود شم برم تو سیکل درمانی مرکز ناباروری رویا ...

عزیزم مبااااارکه منم بعد۵سال ۴شنبه تستام مثبت شد منم منتظر بودم پریود شم بیوفتم دنبال درمان برا کاشتم داخل مراکز ناباروریی برو حتما از بده😍😍😍😍😍

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
مرسی عزیز دلم خدایا شکرت که باردار شدی انشالله سالم بغل بگیریش

همچنین عزیزم حتما برو ازمایش و خبرشو بهم بده

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
همچنین عزیزم حتما برو ازمایش و خبرشو بهم بده

شوهرم میگه زوده

منم بهش گفتم که باید آسپیرین مصرف کنم

باید زنگ بزنم رویان اگه واقعا باردارم ببینم چه غلطی بکنم وقتی داروها رو برام ننوشتن تو دفترچه ام. 

گفت زوده و از این حرفا

گفتم باشه نمیرمولی اگه خدایی نکرده اتفاقی افتاد پای تو

خیلی ممنون عزیزم انشالله تو هم بارداری راحتی رو پشت سر بذاری لطفا به بچه های تاپیک فعلا چیزی نگو ...

باشه مائده جون. یعنی از ذوق زدگی الان گذاشتم ولی فوری حذفش کردم. ان شالله به سلامتی قلبشم تشکیل میشه. فقط مائده اگه مشکل انعقادی داری تو آزمایشات به دکترات بگو برات آنوکساپارین بدن. اسپرین تنهایی ریسک داره. من سر بارداری سومم اسپرین میخوردم که متاسفانه سقط شد.

* اِلٰهی وَ رَبّی من لی غیرک*
باشه مائده جون. یعنی از ذوق زدگی الان گذاشتم ولی فوری حذفش کردم. ان شالله به سلامتی قلبشم تشکیل میشه ...

خود دکترم برام درنظر گرفته که از هفته 28 بارداری آنوکساپارین تزریق کنم و گفت فعلا نیازی بهش نیست تا هفته 28.

خلاصه که باید فردا برم آزمایش ببینم واقعا مثبته یا نه

خود دکترم برام درنظر گرفته که از هفته 28 بارداری آنوکساپارین تزریق کنم و گفت فعلا نیازی بهش نیست تا ...

ان شالله که واقعا مثبته. بتاتم کم بود اصلا نگران نباش. من با بتای 24 شروع کردم. بعدش شد 36- بعدش 96 اصلا به خودت استرس نده

مائده جون از یه نظر دیگه هم خیلی خوشحالم تا 40 روزم تموم نشده تو تاپیکم مامان جدید دارم. ان شالله دستت برا بقیه هم سبک باشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2333258/لطفا-همه-کسایی-که-نی-نی-میخوان-بیان-تو-میخوام-دعای-عهد-بخونم-براتون?page=1

شوهرم میگه زوده منم بهش گفتم که باید آسپیرین مصرف کنم باید زنگ بزنم رویان اگه واقعا باردارم ببینم ...

ن زود نیس همونجور ک تست نشون داده بتاهم نشون میده ازمایش بده وخیالتو راحت کن..منکه شوهرمو نگفته بودمو خودم رفتم ازمایش دادم وقتی جوابو گرفتم بهش گفتم