2777
2789

سلام عزیزم

یکی از اشناهای ماهم چنین مشکلی داشت.راه پله مشاع

همسایه طبقه بالا تو پاگرد خودش هرچی میخواست میذاشت و به طبقه اول میگفت تو پاگردت حتی جاکفشی نزار راه وردم میبنده

طبقه اول هم گفت قبول و توهم حق نداری توپاگرد چیزی بزازی چون راه وردم به پشت بام محدود میکنی

بلاخره با مقابله به مثل زبون طبقه بالایی بسته شد

من جات باشم فورا میرم پیش مشاوره و اقدام

هرچی کوتاه بیای فایده نداره

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی
عزیزم چی میکشی از دست این زبون نفهم بخدا ادم با گاو زندگی کنه تو یه آپارتمان با ادم نفهم نه

الان دیگه خودمو به بی خیالی زدم

یه جایی از یه بزرگی خوندم زکات عقل تحمل نادان است

فقط سعی کن خودتو به بی خیالی بزنی چون وقیح تر میشه

اگه میشه یه پرده ای چیزی جلوش بزن تو دید نباشه اگه چه اینجور جاها وسیله بزاری پر گرد و خاک میشه و تبدیل میشه به انباری

یا میتونی شکایت کنی که تو همسایگی خوب نیست یا اینکه دورا دور سلام علیک داشته باشی اینا چون دو واحد رو خریدن فکر میکنن دیگه صابخونن

جدی بهشون بگید اگه لازم ندارید ردشون کنیم برن

یه مدت بشینید بعد خونه رو عوض کنید به خدا ما هم از دست صابخونه و همسایه بد بارها تو مستاجری جابجا شدیم الانم دو ساله درگیر این همسایه از خدا بیخبریم

ولی من دیگه کاری به کارش ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چی میکشی از دست این زبون نفهم بخدا ادم با گاو زندگی کنه تو یه آپارتمان با ادم نفهم نه

من چند سال پیش یه جا مستاجر بودیم دو طبقه بود ما پایین بودیم همیمجوریشم جا نبود تکون بخورم اونا دوچرخشون و میزاشتن جلو خونمون اصلا نمی شد رفت و آمد کرد چندبار اروم خواهش کردم انگار نه انگار دیگه یه سری مهمون میخاست بیاد دوچرخه رو گذاشتم پاگرد خودشون اومد زنه دادوهوار منم قاطی کردم گفتم هر چقدر من کوتاه میام تو پرو میشی زنه بیشعور گرفت جاکفشیم و انداخت کوچه گفت پس توام نزار،منم لباس پوشیدم برم املاکی وبیارم تا اومدم جاکفشیم و گذاشته بود سر جاش آنا املاکی بهش گفت پایین واسه ماس حق نداره استفاده کنه 

اینجور آدما وقتی حالیشون نمیشه باید مثل خودشون رفتار کرد

من چند سال پیش یه جا مستاجر بودیم دو طبقه بود ما پایین بودیم همیمجوریشم جا نبود تکون بخورم اونا دوچر ...

اره خانمی البته این خانم خانم مهربون و خوبی هست ولی اداب اپارتمان نشینی رو نمیدونه اصلا امید بخدا من که اینقد این خونه رو دوس دارم که عمرا میدونو خالی کنم 

خداجونم،مرسی که هستی
فک میکنم این مسئله رو باید از راه درست و قانونی حل کنید.حالا نه اینکه شکایت کنید اما میتونید سرچ کنی ...

ساغر جون اولا عذر میخوام که بچه ها تو تاپیک هزینه ها اومدن نذر دادن من ازشون خواهش کردم که بیان تو تاپیک خودم . ساغر جون به توصییه شما رفتم بنگاهیی محل همون جایی که هم اینا هم ما خونه رو اونجا معامله کردیم و بهشون همه چیزو توضیح دادم . دیروزم که رفته بودم دم خونشون که با چکش میکوبیدن رو سقف اونو بگم نکنن خالش اومد دم در و یه چیزای نامربوط گفت که خندم گرفت همه رو به نگاهی توضیح دادم اونم گفت که اونا هیچ گونه حق دخل و تصرف توی راه پله و پشت بام و اینا ندارن چه برسه به زیرپله . گفت من شوهرشو میشناسم کاملا زنگ میزنم بیان به مدل ریش سفیدی این مشکلو حل میکنم که اونم امروز زنگ میزنم ببینم چیکار کرد . بعد اومدم خونه طرفای ساعت ۴ از راهرو صدا میومد اومدم بیرون و دیدم خودشه باهاش سلام و احوالپرسی و دعوت کردم خونه و گفتم بنگاهی چی گفت اولش مقاومت کرد با دلیل و منطق و دوستانه بهش فهموندم کارش خوب نیست خلاصه گفت تا جمعه جمع میکنه و بهش گفتم از این به بعد هیچی نذاره . دیگه نمیدونم در عمل چطور بشه ایشالا که دست از کاراش برداره . این چون حیاط برای واحد منه خیلی حسودیش میشه اونم . ساغر جوم اینجا خیلی خونه خوب و دلبازیه خیلی ساکته محلش همه چیزش خوبه خدا کنه این مشکلشم به لطف خدا حل بشه

خداجونم،مرسی که هستی