2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دور از جون به ماه نگاه نکن فقط تازه فکر کنم دیشب بود

آخه الان تو اتوبوسم پرده رو داده بودم کنار نمیدونستم به خودش نگا نکنم یا کلا بیرون نرم آخه اومدم شهرستان ساعت دوازده و نیم امتحان دارم

اول خودت!

من یک ماهه زایمان کردن ماه گرفتگی قبلی که بزرگترین ماه گرفتگی بود شش ماهه باردار بودم باور کن از ساعت چهار بعدازظهر تو خونم نشسته بودم پرده ها کشیده دستکش دستم به هیچچچج نقطه ای از بدنم دست نمیزدم با اینکه تمام تنم میخارید ی کوچولو آخراش فک کنم کف پامو لای موهامو خاروندم...شچاید خندت بگیره اما به ماه تو تلویزیونم نگاه نکردم...پسرم گوشه بینیش ی لک تقریبا صورتی پررنگ داره همه گفتن به خاطر زایمانه و میره اما متخصص اطفال گفت ماه گرفتگیه😁😁😁😁

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

فک میکنم امروزه من شنیدم 1 بهمن، اگه از خونه بیرون نریم و ب ماه نگاه نکنیم مشکلی پیش نمیاد عزیزان نگران نباشین

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
واقعا خیلی خرافاتی اند اینجا....!!! فکرشو نمی کردم . آخه دیگه با اینهمه پیشرفت علم، مشخص شده که ماه ...

دقیقا

اوایل بارداریم ماه گرفتگی بود رفتم تو حیاط نماز آیات خوندم.

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
آخه الان تو اتوبوسم پرده رو داده بودم کنار نمیدونستم به خودش نگا نکنم یا کلا بیرون نرم آخه اومدم شهر ...

خدایی انقد ینی میترسین؟!! 

واقعا هیچ تاثیری رو هیچ باداری نداره

هیچ کس تاحالا با ماه گرفتگی هیچیش نشده اینا خرافه است... یه ذره مطالعه داشته باشین لطفا