بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یکی از دوستام گفت شبا دوتا پتو جدا میندازن خودش و شوهرش،چون بعضی وقتا دخترش صبح زودتر بیدار میشه برا آب خوردن،میاد تو اتاق اینا،نبینه مامان و باباش زیر یه پتو خوابیدن😐😐😐😐
به نظرم بوس معمولی همونجور که بچه هاتو میبوسی،ایراد نداره یا بغل کردن...یا مثلا من شوهرم همیشه جلو تی وی سرشو میزاره روپای من تا موهاشو ماساژ بدم...کلا همه نوع محبت غیر جنسی اشکالی نداره
من اعتقادم این که در حد دس دادن و بوس معمولی اشکال نداره ولی شوهرم به شدت مخالف میگه کار درستی نیست& ...
اینجوری باشه شبام بابد جدا از شوهرت بخوابی،یوقت بچتون بیدار نشه بیینه کناره هم خوابیدید...اینقد سختگیری خوب نیست...محبت و بغل و بوس اما در همون حد و همون طور که بچه هاتو بغل میگیری و شوخی جنسی و اینا اصلااا
من اعتقادم این که در حد دس دادن و بوس معمولی اشکال نداره ولی شوهرم به شدت مخالف میگه کار درستی نیست& ...
ب شوهرت بگو دقیقا وقتی که شمارو بوس یابغل میکنه همون لحظه هم بچه رو بغل کنه...اینجوری اصلا براش کنجکاوی پیش نمیاد و اتفاقا تو ذهنش میگه بابام منومامانمو خیلی دوس داره!!!