2777
2789
عنوان

به نظرتون پیش بچه باید رفتار عاطفی پدر مادر در چه حد باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 31 پست
من اعتقادم این که در حد دس دادن و بوس معمولی اشکال نداره ولی شوهرم به شدت مخالف میگه کار درستی نیست& ...

دست و بوس؟ 

تازه بغل هم نه.... 

چقد سخت میگیرید

اگه اینجوری بخوای رفتار کنین هیچوقت نباید دعواتونو هم ببینه

چون فکر میکنه هیچ رابطه خوبی با هم ندارید 

میزوگی تو فوتبالیستا  همونی ک تا دم مرگ جنگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چ سنی باید رعایت کرد

ازوقتی ک به دنیا میاد باید شوخیهای زنوشوهری کنارگذاشته بشه و فقط تو خلوت انجام بشه

همینطور از وقتی بدنیا میاد بوس و بغل رو داشته باشین تااا آخرین لحظه زندگیتون

دست و بوس؟  تازه بغل هم نه....  چقد سخت میگیرید اگه اینجوری بخوای رفتار کنین هیچوقت نبا ...

واقعا نمیدونم چی درست خودمم بچم هنوز ۵ ماهشه 

لبخند بزن!برآمدگی گونه هایت توان آن را دارد که امید رفته را باز گرداند...گاهی قوس کوچک میتواند معماری یک سازه را عوض کند...

من یکی از دوستام گفت شبا دوتا پتو جدا میندازن خودش و شوهرش،چون بعضی وقتا دخترش صبح زودتر بیدار میشه برا آب خوردن،میاد تو اتاق اینا،نبینه مامان و باباش زیر یه پتو خوابیدن😐😐😐😐

به نظرم بوس معمولی همونجور که بچه هاتو میبوسی،ایراد نداره یا بغل کردن...یا مثلا من شوهرم همیشه جلو تی وی سرشو میزاره روپای من تا موهاشو ماساژ بدم...کلا همه نوع محبت غیر جنسی اشکالی نداره

به نظر من باید در حدی باشه که کنجکاوی جنسی براش نشه ،

بوسیدن و بغل ساده در حدی که میری جلو در استقبال همدیگه یا .. 

ولی بوس های مورد دار که نباید کرد 

خدایا خودت بهم کمک کن،شکر بابت همه ی نعماتت
من اعتقادم این که در حد دس دادن و بوس معمولی اشکال نداره ولی شوهرم به شدت مخالف میگه کار درستی نیست& ...

اینجوری باشه شبام بابد جدا از شوهرت بخوابی،یوقت بچتون بیدار نشه بیینه کناره هم خوابیدید...اینقد سختگیری خوب نیست...محبت و بغل و بوس اما در همون حد و همون طور که بچه هاتو بغل میگیری و شوخی جنسی و اینا اصلااا

ب شوهرت بگو دقیقا وقتی که شمارو بوس یابغل میکنه همون لحظه هم بچه رو بغل کنه...اینجوری اصلا براش کنجکاوی پیش نمیاد و اتفاقا تو ذهنش میگه بابام منومامانمو خیلی دوس داره!!!

استارتر 

بچه ها باید واقعیت های زندگی رو ببینن

هم خوشیاتونو هم ناراحتیاتونو

هیچ وقت جوری نکنین ک فقط دعوا ببینن

اینجوری شخصیتشون و فکرشون جوری رشد میکنه ک تو هر ازدواجی هم خوشی هس هم ناخوشی

میزوگی تو فوتبالیستا  همونی ک تا دم مرگ جنگید

هیچ جوره به این موضوع رضایت نمیده منم نگران پسرمم میگم نکنه یه روز ببینه هم بوس کنیم براش سوال بشه بره تو فکر و بد بشه براش

لبخند بزن!برآمدگی گونه هایت توان آن را دارد که امید رفته را باز گرداند...گاهی قوس کوچک میتواند معماری یک سازه را عوض کند...
هیچ جوره به این موضوع رضایت نمیده منم نگران پسرمم میگم نکنه یه روز ببینه هم بوس کنیم براش سوال بشه ب ...

منظورم این از بس این چیزارو نبینه