2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون گلم  به من دکتر گفت هر دوتا بستس آگه این ماه نشدی برو واس لاپراسکوبی

هر دو لوله بسته باشه آدم چطور میتونه طبیعی باردار بشه؟؟به نظر من برو لاپرا و زمانت رو از دست نده عمل راحتی هست

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
هر دو لوله بسته باشه آدم چطور میتونه طبیعی باردار بشه؟؟به نظر من برو لاپرا و زمانت رو از دست نده عمل ...

نه از عمل نمی ترسم این نشدم صد در صد میرم توکل به خدا

هر دو لوله بسته باشه آدم چطور میتونه طبیعی باردار بشه؟؟به نظر من برو لاپرا و زمانت رو از دست نده عمل ...

شاید اون ماده حاجب معجزه کنه فک کنم دکتر به همین دلیل بهم زمان داد

نه از عمل نمی ترسم این نشدم صد در صد میرم توکل به خدا

انشالله میشه ولی اگه واقع بین باشی احتمالش خیییلی کمه.من 2هفته پیش لاپراسکوپی کردن البته لوله هام باز بود بخاطر تنبلی تخمدان و کیست اندومتریوز.عمل راحتی هست

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
شاید اون ماده حاجب معجزه کنه فک کنم دکتر به همین دلیل بهم زمان داد

مگه تازه رفتی عکس رنگی؟؟؟آره احتمالش هست هیچ کاری دست خدا سخت نیست.انشالله باردار میشی عزیزم

انشالله میشه ولی اگه واقع بین باشی احتمالش خیییلی کمه.من 2هفته پیش لاپراسکوپی کردن البته لوله هام با ...

یه ذره به خودم امید میدم اگه نشد میرم خدا کنه از اون نتیجه بگیرم