به عنوان مثال من تا چن سال پیش طلا میخریدم با وجودی ک اصلا علاقه به زیورآلات ندارم و استفاده هم نمیکردم صرفا برا پول بود ک این پیشنهادو یکی بهم داد منم اون زمان یه مقداریشو دادم به پسرخالم برا شرکت عمرانی تقریبا دو نیم سال بعدش ک کارش گرفت پولمو با یه مقدار از سودی ک با پول من کرده بود گرفتم تقریبا سود پولم پنج شش برابر بود و ایشونم بخاطر اینکه در ابتدا بجز استعداد هیچی نداشت بانک ها بخاطر شروع کار بهش وام به اندازه کافی نمیدادن میدادنا ولی هم سودش زیاد بود هم مبلغش کم بود
بعدشم توی کشاورزی پرورش ورمی کمپوست و پرورش شترمرغ سرمایه گذاری کردم دومیه زیاد خوب پیش نرفت ولی اولی چرا
و فعلا توی کارگاه خیاطی
البته شما باید دقت کنید ک پولتونو به چه کسی می سپارید از نظر امانت داری و اینکه اون شخص یا اشخاص پتانسیل اینو دارن ک پیشرفت کنن ک این اشتباهو من توی اون پرورش شتر مرغه کردم
برای شروع یا توسعه هر کاری میتونید سرمایه گذاری کنید ولی فقط باید به اون دو مورد بالا توجه کنید و اینکه تمام پولتونو به یک نفر ندید
و مدرک بابت اون پولی ک سرمایه گذاری کردید داشته باشید و بعضیا هم طی میکنن قبلش ک چه مقدار از سودو میدن اینم باید بدونید
بازم هرچی خودتون و خانوادتون صلاح میدونید این پیشنهاد من بود