2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن بانک و شهر بهتره من نمیدونم چند درصده ولی با این قانون سود ماه شمار تر زدن ب پول بانکی 

یک روز این را خواهی فهمید ک هیچکس تو را به خاطر خودت دوست ندارد.‌‌.‌..😏

ربا میشه.

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

بذار تو صندوقای سرمایه گذاری بانکا سودش بیشتر از سپرده اس

مثلا آرمان شهر

امین ایرانیان

آباد مسکن

18 تا 23 درصد

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
بذار تو صندوقای سرمایه گذاری بانکا سودش بیشتر از سپرده اس مثلا آرمان شهر امین ایرانیان آباد مسکن ...

فقط به بانکای دولتی اعتماد کنید با هر شرایطی که دارن

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

با این روندی ک پول ما داره طی میکنه و روز به روز ارزشش کمتر میشه شما الان ده ملیون بزاری تو بانک چن سال دیگ یه مبلغی بهت میدن ک ارزشش همون ده ملیون الان یا کمتره 

بجای پول دادن به بانک ک هیچ فایده ای واسه ملت نداره پولتونو سرمایه گذاری کنید تو یه کاری ک هم کمک به کشور باشه و هم باعث پیشرفت چندین نفر بشید

البته این پیشنهاد من به شما و کاریه ک خودم انجام میدم🌹

مارو دور ننداز  
مثلا چي

به عنوان مثال من تا چن سال پیش طلا میخریدم با وجودی ک اصلا علاقه به زیورآلات ندارم و استفاده هم نمیکردم صرفا برا پول بود ک این پیشنهادو یکی بهم داد منم اون زمان یه مقداریشو دادم به پسرخالم برا شرکت عمرانی تقریبا دو نیم سال بعدش ک کارش گرفت پولمو با یه مقدار از سودی ک با پول من کرده بود گرفتم تقریبا سود پولم پنج شش برابر بود و ایشونم بخاطر اینکه در ابتدا بجز استعداد هیچی نداشت بانک ها بخاطر شروع کار بهش وام به اندازه کافی نمیدادن میدادنا ولی هم سودش زیاد بود هم مبلغش کم بود

بعدشم توی کشاورزی پرورش ورمی کمپوست و پرورش شترمرغ سرمایه گذاری کردم دومیه زیاد خوب پیش نرفت ولی اولی چرا

و فعلا توی کارگاه خیاطی

البته شما باید دقت کنید ک پولتونو به چه کسی می سپارید از نظر امانت داری و اینکه اون شخص یا اشخاص پتانسیل اینو دارن ک پیشرفت کنن ک این اشتباهو من توی اون پرورش شتر مرغه کردم

برای شروع یا توسعه هر کاری میتونید سرمایه گذاری کنید ولی فقط باید به اون دو مورد بالا توجه کنید و اینکه تمام پولتونو به یک نفر ندید

و مدرک بابت اون پولی ک سرمایه گذاری کردید داشته باشید و بعضیا هم طی میکنن قبلش ک چه مقدار از سودو میدن اینم باید بدونید

بازم هرچی خودتون و خانوادتون صلاح میدونید این پیشنهاد من بود

مارو دور ننداز