2777
2789
عنوان

لطفا به این سوال جواب بدید

574 بازدید | 10 پست

چه خانوم چه اقا فرق نمیکنه ممنون میشم همگی پاسخ بدید

من برام سواله که ایا کار درستی هستش که یه دختر به یه پسر ابراز علاقه کنه؟؟

البته کسی که بهش ابراز علاقه هم میکنه آدم بی ظرفیتی نباشه که قصد سواستفاده به سرش بزنه

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اینو از یه پسر هم پرسیدم گفت دختره رو قبول می کنم ولی فقط برا استفاده ن ازدواج راست می گفت دیگه ح ...

درسته ولی منم از بعضیا پرسیدم جواب دادن که اره اما نه بخاطر سو استفاده بخاطره اینکه طرف همه جوره میخوادشون 

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

منم خودم به مردی علاقه دارم. به نظرم اشکال نداره ولی همه جوانب رو بسنج. ظرفیت طرف. و ظرفیت خودت اگه ...

بهش گفتی علاقه داری؟ جواب اون چی بوده

نه نگفتم چون اوون از من سرتره. حس میکنم جوابش منفی ممکنه باشه. اگه سطح اوون خیلی بالا نبود میگفتم&nb ...

اره ولی خب تو دلتم بمونه خوب نیس چون حسرت میمونه فقط

درسته ولی منم از بعضیا پرسیدم جواب دادن که اره اما نه بخاطر سو استفاده بخاطره اینکه طرف همه جوره میخ ...

ادما باهم فرق دارن ولی مطمن باش اگه ازدواج کنی هم این کار ادمو چوب می کنن بزنن به سرت