2777
2789
عنوان

فیبروم ساب سروزال در بارداری

4883 بازدید | 11 پست

بچه ها امروز رفتم سونو آنومالی

تشخیص فیبروم ساب سروزال داد.اندازشم ۹×۱۲ mm

خیلی ناراحت و نگرانم

اصلا این چیه؟ من تا یک ماه پیش هیچ فیبروم و مشکل رحمی نداشتم‌ . از کجا اومد اخه!

توی نت نوشته بود ممکنه بر اثر هورمون های بارداری باشه. بعداز بارداری ممکنه بره؟؟؟؟

برا بچه مشکلی پیش نمیاره؟

هر کی تجربه داره بگه تروخدا :(

کوچیکه نگران نشو چیزی نمیشه

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما از قبل داشتی،تو بارداری اندازه اش بزرگ تر میشه و پایان بارداری دوباره کوچیک میشه ،اندازه و مکانش مهمه اگر جای بدی بود تو رشد جنین مشکل ایجاد میکرد دکترت ختم حاملگی میداد

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
هم اندازش کوچیکه هم اینکه ساب سروزه اصلا نگرنی نداره

اگه بزرگ شه چی؟

این فیبروم نوشته بود خارج از رحمه. یعنی کاری به بچه نداره؟

برا خودم چی؟مشکل بعدا پیش نمیاره؟

حتما از قبل داشتی،تو بارداری اندازه اش بزرگ تر میشه و پایان بارداری دوباره کوچیک میشه ،اندازه و مکان ...

والله نمیدونم

یک ماه پیش توی ان تی ک چیزی ندید سونو

فردا صبح میرم دکتر :(

همه بارداری پراز استرسه:(((

والله نمیدونم یک ماه پیش توی ان تی ک چیزی ندید سونو فردا صبح میرم دکتر :( همه بارداری پراز استرسه ...

پس الان شده نگران نباش کوچیکه من هفته 7نشون داد تو طول بارداری هم بزرگتر شده دکترم گفت مهم نیست کوچیکه بعد از زایمان کوچیک تر میشه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
پس الان شده نگران نباش کوچیکه من هفته 7نشون داد تو طول بارداری هم بزرگتر شده دکترم گفت مهم نیست کوچی ...

مال تو هم ساب سروزه؟؟؟

یعنی بنظرت بزرگتر هم میشه؟الان هفته ۱۸ ام.

اونو نمیدونم فیبروم زده بود آره بزرگتر میشه بعد دوباره کوچیک میشه نگران نباش

اونو نمیدونم فیبروم زده بود آره بزرگتر میشه بعد دوباره کوچیک میشه نگران نباش

توکل بخدا

ممنون عزیزم

برام دعا کن.ان شاءالله بچه هامون سالم بدنیا بیان

اخه بازم بچه میخوام. این اولین بچمه

اگه بزرگ شه چی؟ این فیبروم نوشته بود خارج از رحمه. یعنی کاری به بچه نداره؟ برا خودم چی؟مشکل بعدا پ ...

اره دقیقا با بچه کاری نداره

خیلی کوچیکه هیچ مشکلی پیش نمی اد

اره دقیقا با بچه کاری نداره خیلی کوچیکه هیچ مشکلی پیش نمی اد

ممنون عزیزم. خیلی آروم شدم با دلگرمیتون

از بس غصه ی همه چی رو خوردم خیلی ناراحتم دیگه

خدا رحم کنه بهم :(