2777
2789
عنوان

مامانا بیاین لطفا

102 بازدید | 18 پست

سلام دخترم سه ماه و نیمشه پوشک مولفیکس سایز سه استفاده میکنم مشکلم اینه که وقتی پیپی میکنه از پشت پوشک میزنه بیرون بقیه بچه ها هم همینطورن؟ راهی سراغ ندارید که اینجوری نشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک میکنم الان تقریبا شیش کیلو باشه

شاید بد براش میبندی.

یه بسته 16 تایی 4 بخر شاید پس نداد.اگر هم براش بزرگ بود می مونه برای بعدش ان شاءالله سایزش عوض شد استفاده میکنه.

خدای عزیزم دوست داشتنی های منو برام نگه دار
شاید بد براش میبندی. یه بسته 16 تایی 4 بخر شاید پس نداد.اگر هم براش بزرگ بود می مونه برای بعدش ان ش ...

سفتم میبندم البته پیپیش شله نمیدونم علتش اونه یا نه

شاید به خاطر همون شل بودن باشه. اما اگه مداوم پس میده یا یه کم پی پی زیاد باشه پس میده، احتمالا کوچک شده براش

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
شاید به خاطر همون شل بودن باشه. اما اگه مداوم پس میده یا سه کم پی پی زیاد باشه پس میده، احتمالا کوچک ...

یعنی مال بقیه بچه ها شل نیست؟آخه تازه از سایز دو رفتم سه یعنی اونم کوچیکه

یعنی مال بقیه بچه ها شل نیست؟آخه تازه از سایز دو رفتم سه یعنی اونم کوچیکه

اگه مثل اسهال شل باشه خوب نیست. در کل اگه پی پی یا جیش زیاد باشه میزنه بیرون. خصوصا اگه بچه تحرک داشته باشه.

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
اگه مثل اسهال شل باشه خوب نیست. در کل اگه پی پی یا جیش زیاد باشه میزنه بیرون. خصوصا اگه بچه تحرک داش ...

همونجوری شله ولی دکترش چیزی نگفت. جیشش تا حالا بیرون نزده ولی پی پی روزی یه بارو میزنه

شاید به خاطر همون شل بودن باشه. اما اگه مداوم پس میده یا یه کم پی پی زیاد باشه پس میده، احتمالا کوچک ...

نه عزیز گوشه هاشو باز کن پشتشم تا کمر بیار بالا قشنگ بکش تا چفت شه

تو 3 ماهگی 6 کیلوئه؟...... دختر من 5 ماهشه 6 کیلوئه پوشکشم سلیز2

اره اخه دوماهگی پنج و صد دود الان حدس میزنم بالای شیش باشه.وزن تولد پسرت چند بوده؟

دختر من روناش تپلیه سایز دو کشش میره تو گوشت پاش تازه سه هم میره ولی کمتر