2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم تازه خونه خریدیم دوس دارم همه چیزو برنز کنم چون رنگش طلاییه خونه شیک دیده میشه

منم چیز طلایی دوس دارم خیلی بخصوص طلا تمام زرگرها را بدن چشم دنبال دیگری است 

عشقی نبود و نخواهد بود هر عشقی هم قیمتی داره 
به نظر من اون آجیل خوری پایینو بردار قشنگتر میشه

چون میزرو امروز خریدم فقط اونو داشتم که بزارم تا خالی دیده نشه،بنظرتون پایینش رو چی بزارم؟

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی
بچه ها کسی خبر داره قیمت جلو مبلی برنز الان چنده؟

من امروز پرسیدم ۳ تاش دو میلیونو نیم بود گل هاش خیلی خوشگل بود سیاقلم هم نداشت

چون میزرو امروز خریدم فقط اونو داشتم که بزارم تا خالی دیده نشه،بنظرتون پایینش رو چی بزارم؟

یه چیز برنز کوچولو. هیچیم نذاری خوبه. 

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
من امروز پرسیدم ۳ تاش دو میلیونو نیم بود گل هاش خیلی خوشگل بود سیاقلم هم نداشت

ببخشید اگر قرار باشه بفروشی چجوری ازت میخرن این جنس رو  مثل نقره و مس هست خریدوفروشش؟ برای تمیز کردنش براق شدنش از چی باید استفاده کرد؟ 

ببخشید اگر قرار باشه بفروشی چجوری ازت میخرن این جنس رو  مثل نقره و مس هست خریدوفروشش؟ برای تمیز ...

میگن اگه از جلاسنگ استفاده کنی یه هفته بعد زود مشکی میشه بده تولیدی برنز براقشون کنه

اگه به برنزی ها بفروشی ازت به قیمت خیلی خیلی کم میخرن و همونو گرون میفروشن

مبارکت باشه  قشنگه     من ک مدت هاست پول ب تزیینی جات نمیدم  

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
چرا ؟ حتما خونه تو پر کردی دیگه

ن      هم باتوجه ب درامد نمیش    هم ترجیح میدم اگ پول دستم اومد پس انداز کنم یا طلا بخرم بجاش 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...